Tα τελευταία λόγια του Βάλε στον «κυανόλευκο» λαό – Η δύσκολη μέρα και… «Όχι όπως το ονειρεύτηκα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Tα τελευταία λόγια του Βάλε στον «κυανόλευκο» λαό – Η δύσκολη μέρα και… «Όχι όπως το ονειρεύτηκα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Μπρούνο Βάλε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα ΜΚΔ αποχαιρέτησε με τη σειρά του τον Απόλλωνα και τους οπαδούς του.

Δείτε τι φωτογραφία και τι έγραψε:

«Πρώτα από όλα θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ήταν απόλαυση το να είμαι μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα για 7 χρόνια. Είχα κακές στιγμές, μα περισσότερο είχα καταπληκτικές αναμνήσεις. Ένδοξες στιγμές. Σίγουρα άφησα στο χορτάρι»ιδρώτα, αίμα και δάκρια». Σήμερα ήταν πολύ δύσκολο να αφήσω το γήπεδο, δεν ήθελα να φύγω, όμως ήταν ώρα… Έτσι είναι η ζωή. Ήρθε το τέλος μιας εποχής, όχι όπως το φανταζόμουν (κερδίζοντας το πρωτάθλημα) αλλά με ένα αξιοπρεπέστατο φινάλε. Ξέρω πως σίγουρα θα είμαι πάντα στις καρδιές αλλά και στην ιστορία του Απόλλωνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Κίρζη, τον Σωφρόνη Αυγουστή, τον Γιώργο Νικολάου, τους συμπαίκτες μου και το υπόλοιπο προσωπικό που πίστεψε σε εμένα. Ήρθαμε δύο (εγώ και η γυναίκα μου) και φεύγουμε 4. Θα κρατήσω για πάντα τον Απόλλων και την Κύπρο στην καρδιά μου. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΛΛΩΝ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE