ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άλμα για την 3η θέση η Λιόν

Άλμα για την 3η θέση η Λιόν

Με τέρματα των Κορνέ (2) και Ντόμπελε η Λιόν «άλωσε» το Βελοντρόμ με 3-0 και απέκτησε διαφορά τεσσάρων πόντων από την Σεντ Ετιέν στη μάχη για την 3η θέση. 

Η Λιόν πέτυχε μια σπουδαία νίκη μέσα στο «Βελοντρόμ» επί της Μαρσέιγ που σε μεγάλο ποσοστό της εξασφαλίζει την είσοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με 3-0. Πρωταγωνιστής ο Κορνέ που σημείωσε δύο τέρματα, άλλο ένα ο Ντόμπελε.

Με αυτή τη νίκη η Λιόν ξέφυγε τέσσερις πόντους από την Σεντ Ετιέν που έμεινε στους 62, η ίδια πήγε στους 66 και διατηρεί μόνον μαθηματικές (απίθανο να συμβεί) ελπίδες για να καταλάβει την 2η θέση, αφού η Λιλ βρίσκεται έξι πόντους μπροστά και με πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων. Ο Κορνέ στο 24’ άνοιξε το σκορ, ενώ η κατάσταση για τους «λιονέ» απλοποιήθηκε όταν ο Καλέτα Τσαρ αποβλήθηκε για την Μαρσέιγ.

Ο Ντόμπελε στο 83’ και ο Κορνέ στο 86ο λεπτό έκλεισαν το σκορ και έδωσαν θριαμβευτικό τόνο στην επικράτηση της Λιόν μέσα στη Μασσαλία.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top