ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εικόνα σκουπιδότοπου στο Παλιό Νοσοκομείο- Κινητοποίηση του Δήμου- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εικόνα σκουπιδότοπου στο Παλιό Νοσοκομείο- Κινητοποίηση του Δήμου- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εικόνες οι οποίες δεν τιμούν καθόλου το κράτος και τη κοινωνία που ζούμε, εν έτη 2019, με δημόσιο νοσοκομείο να μοιάζει με σκουπιδότοπο.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Φωτογραφίες που δημοσίευσε τη Δευτέρα (14/5) πολίτης στην ομάδα στην ομάδα του Facebook “ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ”, δείχνουν σωρούς από σκουπίδια μέσα σχεδόν στο χώρο του παλιού νοσοκομείου της Λεμεσού.

Στο χώρο όπως φαίνεται και στις εικόνες, υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης, ενώ υπάρχει και σχετική ευδιάκριτη σήμανση που απαγορεύει τη ρίψη σκυβάλων.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με το τμήμα καθαριότητας του Δήμου Λεμεσού, με αρμόδιο λειτουργό να αναφέρει ότι σπεύδει στο χώρο του νοσοκομείου για να δει τη κατάσταση και να διευθετήσει τον καθαρισμό του χώρου αύριο (Τετάρτη 15/5).

Όπως μας λέχθηκε και από τον αρμόδιο λειτουργό, ο Δήμος Λεμεσού έχει προχωρήσει στη δημιουργία πράσινων σημείων, όπου οι πολίτες μπορούν να εναποθέτουν κάποια από τα σκουπίδια του.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top