ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη φυλακή μητέρα 3 ανηλίκων- Έκανε την εγκατάλειψη συνήθεια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη φυλακή μητέρα 3 ανηλίκων- Έκανε την εγκατάλειψη συνήθεια

Άμεση ποινή φυλάκισης 6 μηνών επέβαλε την Τετάρτη (15/5), το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, σε 43χρονη από την Μολδαβία, αφού κρίθηκε ένοχη σε κατηγορίες εγκατάλειψης των τριών ανήλικων παιδιών της.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Όπως λέχθηκε στην αίθουσα του Δικαστηρίου, η 43χρονη, είχε εγκαταλείψει τα ανήλικα παιδιά της ηλικίας, 11μιση, 14 και 6 ετών, μόνα τους στο σπίτι σε τρεις περιπτώσεις, στις, 26/3/16, 23/4/16 και στις 21/5/16.

Οι ανήλικοι είχαν ενημερώσει και στις τρεις περιπτώσεις τον πατέρα τους, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας τον συνόδευσαν στην οικία της 43χρονης.

Μάλιστα, στο περιστατικό της 21ης Μαιου η 43χρονη δεν απαντούσε ούτε στα τηλεφωνήματα της Αστυνομίας, ενώ αργότερα όταν έγινε κατορθωτός ο εντοπισμός προέβαλε αρχικά τον ισχυρισμό ότι άφησε τα παιδιά της για να βρει δουλειά, για να αλλάξει όμως αργότερα τη θέση της, αφού λόγω των ωρών που απουσίαζε, δηλαδή από τις 21:00 μέχρι τις 3:00 τα ξημερώματα δεν φαίνεται να έπειθαν.

Αλλάζοντας τη θέση της, η μητέρα ανάφερε ότι βρισκόταν έξω με φαγητό με φίλο της και δεν μπορούσε να προσέχει τα παιδιά και ότι τα παιδιά της είναι μεγάλα.

Το Δικαστήριο στάθηκε ιδιαίτερα στη σοβαρότητα των αδικημάτων, και το γεγονός ότι οι πράξεις της 43χρονης, πιθανόν να προκαλούσαν πόνο, ταλαιπωρία ή και τραυματισμό των παιδιών, με τη δικαστή να τονίζει ότι καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από την πολιτεία και την κοινωνία για προστασία των παιδιών.

Έτσι λοιπόν, εκτός από την κηδεμονία των 3 της παιδιών που έχασε η 43χρονη, την οποία ανέλαβε ο πατέρας, πλέον η καταδικασθείσα θα χάσει και την ελευθερία της για τους επόμενους έξι μήνες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top