ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Εγκρίθηκε το Στρατηγικό Πλαίσιο Δημοσιονομικής Πολιτικής 2020-2022

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Εγκρίθηκε το Στρατηγικό Πλαίσιο Δημοσιονομικής Πολιτικής 2020-2022

Το Στρατηγικό Πλαίσιο Δημοσιονομικής Πολιτικής 2020-2022 ενέκρινε την Τετάρτη 15/05 το Υπουργικό Συμβούλιο.

Ανακοίνωση της προεδρίας αναφέρει επίσης ότι στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου παρουσιάστηκε από τον Υπουργό Οικονομικών και εγκρίθηκε το σχετικό πλαίσιο.

Είναι αξιοσημείωτο, σημειώνει, ότι διατηρώντας τη σωστή δημοσιονομική πολιτική, την πειθαρχία και το πλεονασματικό πλαίσιο, προνοείται περιθώριο αύξησης δαπανών για το 2020 κατά περίπου €250 εκατομμύρια, με ανάλογες δυνατότητες χρηματοδότησης πολιτικών και μέτρων.

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε την Τετάρτη 15/05 πρόταση του Υπουργού Οικονομικών, μετά από σχετική διαβούλευση με την Κεντρική Τράπεζα, για διορισμό στις θέσεις Εκτελεστικών Συμβούλων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου τον Σταύρο Αγρότη, πτυχιούχο Οικονομικών και Εγκεκριμένο Λογιστή, τέως Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης, με εκτεταμένη πείρα στον χρηματοοικονομικό τομέα.

Επίσης ενέκρινε το διορισμό της Μαρίας Ηρακλέους, πτυχιούχο Οικονομετρίας και Μαθηματικών, με μεταπτυχιακούς τίτλους και διδακτορικό στα Οικονομικά, με διδακτική και ερευνητική εμπειρία σε πανεπιστήμια του εξωτερικού και μέχρι τώρα Επικεφαλής Οικονομολόγο στο Γραφείο του Δ.Ν.Τ. στην Κύπρο.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top