Γυναίκα έσπρωξε παππού από λεωφορείο και σκοτώθηκε στο Λας Βέγκας - VIDEO

Γυναίκα έσπρωξε παππού από λεωφορείο και σκοτώθηκε στο Λας Βέγκας - VIDEO

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Λας Βέγκας, με γυναίκα να σπρώχνει 74χρονο από το λεωφορείο με τον ηλικιωμένο να προσγειώνεται με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο.  

Ο 74χρονος Serge Fournier διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν για ένα μήνα, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματα του.  

Η Καντέσα Μισέλ Μπίσοπ που φέρεται να έσπρωξε τον παππού από το λεωφορείο συνελήφθη ενώ βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία ανθρωποκτονίας, καθώς το σπρώξιμο είχε θανατηφόρα εξέλιξη.  
 

Το βίντεο με το περιστατικό κάνει τον γύρο του διαδικτύου: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.