Γυναίκα έσπρωξε παππού από λεωφορείο και σκοτώθηκε στο Λας Βέγκας - VIDEO

Γυναίκα έσπρωξε παππού από λεωφορείο και σκοτώθηκε στο Λας Βέγκας - VIDEO

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Λας Βέγκας, με γυναίκα να σπρώχνει 74χρονο από το λεωφορείο με τον ηλικιωμένο να προσγειώνεται με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο.  

Ο 74χρονος Serge Fournier διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν για ένα μήνα, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματα του.  

Η Καντέσα Μισέλ Μπίσοπ που φέρεται να έσπρωξε τον παππού από το λεωφορείο συνελήφθη ενώ βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία ανθρωποκτονίας, καθώς το σπρώξιμο είχε θανατηφόρα εξέλιξη.  
 

Το βίντεο με το περιστατικό κάνει τον γύρο του διαδικτύου: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE