Γυναίκα έσπρωξε παππού από λεωφορείο και σκοτώθηκε στο Λας Βέγκας - VIDEO

Γυναίκα έσπρωξε παππού από λεωφορείο και σκοτώθηκε στο Λας Βέγκας - VIDEO

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Λας Βέγκας, με γυναίκα να σπρώχνει 74χρονο από το λεωφορείο με τον ηλικιωμένο να προσγειώνεται με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο.  

Ο 74χρονος Serge Fournier διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν για ένα μήνα, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματα του.  

Η Καντέσα Μισέλ Μπίσοπ που φέρεται να έσπρωξε τον παππού από το λεωφορείο συνελήφθη ενώ βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία ανθρωποκτονίας, καθώς το σπρώξιμο είχε θανατηφόρα εξέλιξη.  
 

Το βίντεο με το περιστατικό κάνει τον γύρο του διαδικτύου: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση για το Κυπριακό, επιβεβαιώνοντας ότι, παρά τη ρητορική περί «συνέχισης του διαλόγου», η διαδικασία παραμένει στάσιμη και εγκλωβισμένη σε μια παρατεταμένη προ-διαπραγματευτική φάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE