ΕΚΤΑΚΤΟ-ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ανέσυρε εύρημα ο δύτης

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ανέσυρε εύρημα ο δύτης

Η 3η  και τελευταία προσπάθεια του δύτη στην Κόκκινη Λίμνη στα πλαίσια των ερευνών την Τετάρτη 15/5 έφερε αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δύτης ο οποίος βούτηξε στα νερά γύρω στις 17:00 μετά από σχεδόν 45 λεπτά εντός των υδάτων φαίνεται να ανέσυρε εύρημα.

H προσπάθεια του δύτη έγινε μακριά από το σημείο που βρέθηκαν οι δύο άλλες βαλίτσες ωστόσο άγνωστό παραμένει το περί τίνος πρόκειται.

Εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία από τις Αρχές για τον εντοπισμό και της σορού της Maricar Valdes μετά και τον εντοπισμό την Τρίτη 14/5 τσιμεντομπλόκ δεμένου με σχοινί το οποίο σχετίζεται με τις δολοφονίες και τον τρόπο που ξεφορτωνόταν τα πτώματα ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE