ΕΚΤΑΚΤΟ-ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ανέσυρε εύρημα ο δύτης

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ανέσυρε εύρημα ο δύτης

Η 3η  και τελευταία προσπάθεια του δύτη στην Κόκκινη Λίμνη στα πλαίσια των ερευνών την Τετάρτη 15/5 έφερε αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δύτης ο οποίος βούτηξε στα νερά γύρω στις 17:00 μετά από σχεδόν 45 λεπτά εντός των υδάτων φαίνεται να ανέσυρε εύρημα.

H προσπάθεια του δύτη έγινε μακριά από το σημείο που βρέθηκαν οι δύο άλλες βαλίτσες ωστόσο άγνωστό παραμένει το περί τίνος πρόκειται.

Εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία από τις Αρχές για τον εντοπισμό και της σορού της Maricar Valdes μετά και τον εντοπισμό την Τρίτη 14/5 τσιμεντομπλόκ δεμένου με σχοινί το οποίο σχετίζεται με τις δολοφονίες και τον τρόπο που ξεφορτωνόταν τα πτώματα ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE