ΕΚΤΑΚΤΟ-ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ανέσυρε εύρημα ο δύτης

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ανέσυρε εύρημα ο δύτης

Η 3η  και τελευταία προσπάθεια του δύτη στην Κόκκινη Λίμνη στα πλαίσια των ερευνών την Τετάρτη 15/5 έφερε αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δύτης ο οποίος βούτηξε στα νερά γύρω στις 17:00 μετά από σχεδόν 45 λεπτά εντός των υδάτων φαίνεται να ανέσυρε εύρημα.

H προσπάθεια του δύτη έγινε μακριά από το σημείο που βρέθηκαν οι δύο άλλες βαλίτσες ωστόσο άγνωστό παραμένει το περί τίνος πρόκειται.

Εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία από τις Αρχές για τον εντοπισμό και της σορού της Maricar Valdes μετά και τον εντοπισμό την Τρίτη 14/5 τσιμεντομπλόκ δεμένου με σχοινί το οποίο σχετίζεται με τις δολοφονίες και τον τρόπο που ξεφορτωνόταν τα πτώματα ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE