ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Δεν πρόκειται για βαλίτσα- Παλιά κιβώτια ανέσυρε ο δύτης

ΚΟΚΚΙΝΗ  ΛΙΜΝΗ: Δεν πρόκειται για βαλίτσα- Παλιά κιβώτια ανέσυρε ο δύτης

Δεν φαίνεται να συνδέεται με την υπόθεση των δολοφονιών του 35χρονου Νίκου Μεταξά, ο οποίος όπως ομολόγησε σκότωσε και πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη τις σορούς τριών θυμάτων του.

Σύμφωνα με όσα αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα ο δύτης  γύρω στις 17:45 της Τετάρτης 15/5 ανέσυρε εύρημα από την Κόκκινη Λίμνη.  

Νεότερες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως δεν πρόκειται για την 3η «βαλίτσα του θανάτου» με τη σορό της Μaricar Valdes αλλά για δύο παλιά κιβώτια.

Oι Αρχές εκφράζουν αισιοδοξία πως θα εντοπιστεί και η 3η σορός μετά και την ανάσυρση τσιμεντομπλοκ που σχετίζεται με τις υποθέσεις των δολοφονιών του 35χρονου λοχαγού. Αυτό που απομένει είναι να βρεθεί η πορεία που διάνυσαν οι βαλίτσες εντός της Κόκκινης Λίμνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη, παρά τις πολυήμερες συζητήσεις, τα σενάρια και τις πληροφορίες που τον συνόδευαν, κινήθηκε τελικά σε πιο περιορισμένη κλίμακα από αυτή που αρκετοί ανέμεναν.