Στο Χάνι μεταστεγάζεται η Δημοτική Πινακοθήκη Πάφου

Στο Χάνι μεταστεγάζεται η Δημοτική Πινακοθήκη Πάφου

Σε ένα από τα πιο εμβληματικά και επισκέψιμα σημεία του ιστορικού κέντρου πόλης, στο ανακαινισμένο Χάνι, μεταστεγάζεται από την προσεχή Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 η Δημοτική Πινακοθήκη Πάφου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δ. Πάφου .


Η Πινακοθήκη θα λειτουργεί, όπως αναφέρεται,  καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ και από τις 4.00 μ.μ. έως τις 7.00 μ.μ., καθώς και το Σάββατο από τις 10.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ.

Η μετακίνηση της Πινακοθήκης στο Χάνι, το οποίο αποτελεί ένα κατεξοχήν σημείο προβολής του πολιτισμού και της παράδοσης της Πάφου, θα συμβάλει στην περαιτέρω επισκεψιμότητα και αναζωογόνηση της περιοχής, προσφέροντας ταυτόχρονα στους επισκέπτες της Δημοτικής Πινακοθήκης την άνεση ενός σύγχρονου και λειτουργικού χώρου, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.