LIFESTYLE

EUROVISION: Πρώτη με διαφορά η Κύπρος! Το στατιστικό που δείχνει… κορυφή -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

EUROVISION: Πρώτη με διαφορά η Κύπρος! Το στατιστικό που δείχνει… κορυφή -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρωταγωνιστική θα είναι η πορεία της Κύπρου και στην φετινή Eurovision. Δεν είναι μόνο το ωραίο (catchy) τραγούδι, δεν είναι μόνο η εκρηκτική παρουσία της Τάμτα, είναι και τα στατιστικά που «δείχνουν» μια τάση, η οποία μόνο αισθήματα αισιοδοξίας μας προκαλεί.

Του Στέλιου Στυλιανού

Μπορεί οι εταιρίες στοιχημάτων να έχουν «ρίξει» την κυπριακη συμμετοχή στην 11η θέση των προγνωστικών, παραμένουν όμως αποδόσεις και σίγουρα δεν προκαταβάλλουν το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο θα κρίνουν όπως κάθε φορά κοινό και κριτική επιτροπή.

Αυτό που ξεχωρίσαμε και δεν είναι ένα αυθαίρετο συμπέρασμα, αφού μιλάνε τα...views, είναι και η ανταπόκριση που είχε το τραγούδι που εκπροσωπεί την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision μετά τον 1ο ημιτελικό.

Συγκεκριμένα, στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο Youtube η Τάμτα με το “Replay” έχει ξεχωρίσει και βρίσκεται με διαφορά στην κορυφή των προτιμήσεων αφού «χτυπήθηκε» περισσότερες από 700 χιλιάδες φορές μέσα σε 20 περίπου ώρες.

 

Ακολουθούν Πολωνία με 592 χιλιάδες προβολές, Αυστραλία με 507 χιλιάδες προβολές ενώ 432 χιλιάδες φορές είδαν τη συμμετοχή της Ελλάδας με την Κατερίνα Ντούσκα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top