Στην τελευταία του κατοικία ο Μιχαλάκης Ζαμπέλας- Παράκληση της οικογένειάς του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία ο Μιχαλάκης Ζαμπέλας- Παράκληση της οικογένειάς του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κηδεύεται την Παρασκευή (17/5) ο πρώην Δήμαρχος Λευκωσίας και επιχειρηματίας, Μιχαλάκης Ζαμπέλας, που απεβίωσε την Τετάρτη (15/5). 

Ο Μιχαλάκης Ζαμπέλας που απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών, κηδεύεται από τον ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας Καϊμακλίου η ώρα 16:00 το απόγευμα.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 14:30 στην εκκλησία.

Παράκληση είναι όπως αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές στο Φιλανθρωπικό Σωματείο 'Αλκυονίδες' στην κοινότητα Αγ. Λουκά του Ιατρού και στη Φιλόπτωχο Καϊμακλίου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE