Στην τελευταία του κατοικία ο Μιχαλάκης Ζαμπέλας- Παράκληση της οικογένειάς του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία ο Μιχαλάκης Ζαμπέλας- Παράκληση της οικογένειάς του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κηδεύεται την Παρασκευή (17/5) ο πρώην Δήμαρχος Λευκωσίας και επιχειρηματίας, Μιχαλάκης Ζαμπέλας, που απεβίωσε την Τετάρτη (15/5). 

Ο Μιχαλάκης Ζαμπέλας που απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών, κηδεύεται από τον ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας Καϊμακλίου η ώρα 16:00 το απόγευμα.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 14:30 στην εκκλησία.

Παράκληση είναι όπως αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές στο Φιλανθρωπικό Σωματείο 'Αλκυονίδες' στην κοινότητα Αγ. Λουκά του Ιατρού και στη Φιλόπτωχο Καϊμακλίου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.