ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρου η θερμοκρασία

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρου η θερμοκρασία

Η θερµή αέρια µάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί από το Σάββατο (18/5).

Την Πέμπτη (16/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το πρωί θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά αργότερα θα καταστεί λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 28 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 27 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 µποφόρ αλλά στα δυτικά παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (17/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Το Σάββατο (18/5) και την Κυριακή (19/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ η αραιή σκόνη υποχωρεί το Σάββατο. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο θα σηµειώσει πτώση, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

Την Κυριακή η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top