ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο- «Έσβησε» 77χρονη – Μοιραία το μπάνιο στη θάλασσα

ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο- «Έσβησε» 77χρονη – Μοιραία το μπάνιο στη θάλασσα

Την τελευταία της πνοή άφησε το απόγευμα της Παρασκευής 17/5 η άτυχη τουρίστρια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο «υγρός τάφος» αποδείχθηκε η θάλασσα της Αμμοχώστου για γυναίκα από τη Γερμανία.

Πρόκειται για την Anne Dore Melga Omme η οποία παραθέριζε στο Salamis Hotel και θέλησε  την Πέμπτη 16/7 να κάνει το μπάνιο της στη θάλασσα.

Απομακρύνθηκε περίπου 20 μέτρα από την ακτή με αποτέλεσμα να κινδυνέψει και στις κραυγές για βοήθεια ανταποκρίθηκε ο ναυαγοσώστης του ξενοδοχείου που την ανέσυρε στη στεριά.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο με την κατάσταση της υγεία της να είναι εξαιρετικά κρίσιμη και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών «έσβησε» την Παρασκευή 17/5

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE