Έφτασε η ώρα – Αρχίζουν οι ανακρίσεις πρώην στελεχών της Λαϊκής

Έφτασε η ώρα – Αρχίζουν οι ανακρίσεις πρώην στελεχών της Λαϊκής

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, το ειδικό κλιμάκιο ανακριτών που συστάθηκε για εξιχνίαση των αιτιών της οικονομικής τραγωδίας, αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να οδηγήσει ηχηρά ονόματα, στην ανακριτική καρέκλα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αξιωματούχοι της πρώην Λαϊκής Τράπεζας, θα κληθούν για ανάκριση εντός των επόμενων ημερών.

Μάλιστα απώτερος στόχος είναι οι αρχές της Δημοκρατίας να προχωρήσουν στη έκδοση ευρωπαϊκών ενταλμάτων για τον πρώην ισχυρό άντρα της τράπεζας, Αντρέα Βγενόπουλο και Ευγένιο Μπουλούτα.

 Όπως άλλωστε επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, σε προχθεσινή σύσκεψη στη Γενική Εισαγγελία, δόθηκαν οδηγίες και τέθηκαν κάποια ενδεικτικά χρονοδιαγράμματα, σημειώνοντας ότι οι έρευνες «βρίσκονται σε ένα πάρα πολύ προχωρημένο στάδιο». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Η ελληνοκυπριακή πλευρά δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει, ενώ η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή ηγεσία εξακολουθούν να βάζουν εμπόδια. Τι σημαίνουν οι συγκλίσεις και γιατί η 26η Αυγούστου αποκτά ιδιαίτερη σημασία

BEST OF TOTHEMAONLINE