Έφτασε η ώρα – Αρχίζουν οι ανακρίσεις πρώην στελεχών της Λαϊκής

Έφτασε η ώρα – Αρχίζουν οι ανακρίσεις πρώην στελεχών της Λαϊκής

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, το ειδικό κλιμάκιο ανακριτών που συστάθηκε για εξιχνίαση των αιτιών της οικονομικής τραγωδίας, αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να οδηγήσει ηχηρά ονόματα, στην ανακριτική καρέκλα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αξιωματούχοι της πρώην Λαϊκής Τράπεζας, θα κληθούν για ανάκριση εντός των επόμενων ημερών.

Μάλιστα απώτερος στόχος είναι οι αρχές της Δημοκρατίας να προχωρήσουν στη έκδοση ευρωπαϊκών ενταλμάτων για τον πρώην ισχυρό άντρα της τράπεζας, Αντρέα Βγενόπουλο και Ευγένιο Μπουλούτα.

 Όπως άλλωστε επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, σε προχθεσινή σύσκεψη στη Γενική Εισαγγελία, δόθηκαν οδηγίες και τέθηκαν κάποια ενδεικτικά χρονοδιαγράμματα, σημειώνοντας ότι οι έρευνες «βρίσκονται σε ένα πάρα πολύ προχωρημένο στάδιο». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE