«Το ποδόσφαιρο πρέπει να λειτουργεί ενωμένο»

«Το ποδόσφαιρο πρέπει να λειτουργεί ενωμένο»

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στα γραφεία της ΚΟΠ υπό την προεδρία του προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη σύσκεψη της οκταμελούς επιτροπής η οποία συστάθηκε στην τελευταία Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση της Ομοσπονδίας προκειμένου να συζητήσει τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος, τον αριθμό των ομάδων καθώς και τρόπους βελτίωσης των οικονομικών των σωματείων.

Η οκταμελής επιτροπή όπως είχε καθοριστεί από τη Συνέλευση αποτελείται από τον Απόλλωνα, το ΑΠΟΕΛ, την Ομόνοια, την Ανόρθωση, την ΑΕΛ, τη Νέα Σαλαμίνα, τον Εθνικό Άχνας και τον Εκπρόσωπο της Β’ Κατηγορίας κ. Γιώργο Χατζημαθθαίου.

Στη σημερινή σύσκεψη έγινε ανταλλαγή απόψεων και εκφράστηκαν διάφορες απόψεις από τους παρευρισκομένους ενώ οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν σε νέα σύσκεψη η οποία θα οριστεί τις προσεχείς ημέρες.

«Το ποδόσφαιρο πρέπει να λειτουργεί ενωμένο και στα δύσκολα. Πρέπει να λειτουργούμε σαν ομάδα, αλλιώς, δεν μπορούμε να πάμε μπροστά», ανέφερε μεταξύ άλλων στους εκπροσώπους των Σωματείων ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη για να εξευρεθούν τρόποι βελτίωσης και περαιτέρω αξιοποίησης του ποδοσφαίρου ως προϊόν, προκειμένου να αυξηθούν τα έσοδα των ομάδων.

Πηγή: cfa.com.cy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

«Η ασφάλεια της Συρίας, της Παλαιστίνης, του Σουδάν, του Αζερμπαϊτζάν και της τδβκ είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ασφάλεια της Τουρκίας», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE