Επικοινώνησε με τον Αβέρωφ η Καίτη Κληρίδου – Οι θέσεις της παραμένουν οι ίδιες

Επικοινώνησε με τον Αβέρωφ η Καίτη Κληρίδου – Οι θέσεις της παραμένουν οι ίδιες

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, είχε η Καίτη Κληρίδου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημοκρατικού Κόμματος, η κυρία Κληρίδου επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου και διευκρίνισε ότι ουδεμία σχέση έχει με άρθρο που κυκλοφορεί και αποδίδεται σ´ εκείνη.

Παράλληλα η Καίτη Κληρίδη ξεκαθάρισε δε ότι οι θέσεις της παραμένουν εκείνες που η ίδια διατύπωσε την περασμένη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.