Επικοινώνησε με τον Αβέρωφ η Καίτη Κληρίδου – Οι θέσεις της παραμένουν οι ίδιες

Επικοινώνησε με τον Αβέρωφ η Καίτη Κληρίδου – Οι θέσεις της παραμένουν οι ίδιες

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, είχε η Καίτη Κληρίδου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημοκρατικού Κόμματος, η κυρία Κληρίδου επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου και διευκρίνισε ότι ουδεμία σχέση έχει με άρθρο που κυκλοφορεί και αποδίδεται σ´ εκείνη.

Παράλληλα η Καίτη Κληρίδη ξεκαθάρισε δε ότι οι θέσεις της παραμένουν εκείνες που η ίδια διατύπωσε την περασμένη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE