Επιτέθηκε πισώπλατα στον Σβαρτσενέγκερ σε αθλητικό φεστιβάλ- VIDEO

Επιτέθηκε πισώπλατα στον Σβαρτσενέγκερ σε αθλητικό φεστιβάλ- VIDEO

Επίθεση με κλοτσιά στην πλάτη δέχθηκε στα 71 του χρόνια, ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός, bodybuilder και πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, την Κυριακή 19/5.

Ο γνωστός ηθοποιός, βρισκόταν παραβρισκόμενος στο αθλητικό φεστιβάλ της Αφρικής “Arnold Classic Africa” και κινηματογραφούσε με το κινητό του τηλέφωνο, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ένας άντρας τον προσέγγισε από πίσω και τον κλότσησε, ρίχνοντας τον 71χρονο Σβατρσενέγκερ στο πάτωμα.

Άμεσα, μέλη της ασφάλειας του χώρου, ακινητοποίησαν και απομάκρυναν τον άγνωστο άντρα, με τον πρώην Κυβερνήτη της Καλιφόρνιας, να μην προτίθεται, όπως γράφει δημοσίευμα της The Guardian, να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Δείτε το βίντεο:

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE