Επιτέθηκε πισώπλατα στον Σβαρτσενέγκερ σε αθλητικό φεστιβάλ- VIDEO

Επιτέθηκε πισώπλατα στον Σβαρτσενέγκερ σε αθλητικό φεστιβάλ- VIDEO

Επίθεση με κλοτσιά στην πλάτη δέχθηκε στα 71 του χρόνια, ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός, bodybuilder και πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, την Κυριακή 19/5.

Ο γνωστός ηθοποιός, βρισκόταν παραβρισκόμενος στο αθλητικό φεστιβάλ της Αφρικής “Arnold Classic Africa” και κινηματογραφούσε με το κινητό του τηλέφωνο, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ένας άντρας τον προσέγγισε από πίσω και τον κλότσησε, ρίχνοντας τον 71χρονο Σβατρσενέγκερ στο πάτωμα.

Άμεσα, μέλη της ασφάλειας του χώρου, ακινητοποίησαν και απομάκρυναν τον άγνωστο άντρα, με τον πρώην Κυβερνήτη της Καλιφόρνιας, να μην προτίθεται, όπως γράφει δημοσίευμα της The Guardian, να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Δείτε το βίντεο:

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE