Επικό ατύχημα σε ξενοδοχείο – Πήγε για πρόγευμα και κατέληξε σε μπάνιο – VIDEO

Επικό ατύχημα σε ξενοδοχείο – Πήγε για πρόγευμα και κατέληξε σε μπάνιο – VIDEO

Ένα μικρό ατύχημα είχε γυναίκα στην Ινδονησία που μετέβη για πρόγευμα σε εστιατόριο ξενοδοχείου.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στον χώρο, η εν λόγω θαμώνας του χώρου παρουσιάζεται να περπατά αμέριμνη και να ανεβαίνει τα σκαλιά στον χώρο.

Εκεί όμως, αφαιρέθηκε και δεν κατάλαβε πως προχωρούσε προς την πισίνα, με αποτέλεσμα να μπει μέσα σε αυτή και να της πέσουν τα πάντα από το πιάτο.

Θαμώνες που βρίσκονταν στο σημείο εκείνη τη στιγμή έτρεξαν να την βοηθήσουν και να την βγάλουν από την πισίνα, ωστόσο της έμεινε το «ρεζίλεμα» χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί!

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE