ΥΠΟΘΕΣΗ 13ΧΡΟΝΗΣ: Καταγγελία από την μητέρα της ανήλικης - Αναμένεται η κατάθεση της έφηβης

ΥΠΟΘΕΣΗ 13ΧΡΟΝΗΣ: Καταγγελία από την μητέρα της ανήλικης - Αναμένεται η κατάθεση της έφηβης

Σε καταγγελία στην Αστυνομία προχώρησε η μητέρα της 13χρονης από τη Ρωσία, η οποία  νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.  

Της Γεωργίας Παππούτα 

Όπως πληροφορούμαστε, την καταγγελία της μητέρας εξετάζει το ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, υπάρχει πληροφόρηση από πού προμηθεύτηκε η ανήλικη το αλκοόλ και διενεργούνται οι απαιτούμενες έρευνες  για διαλεύκανση της υπόθεσης.  

Την ίδια ώρα αναμένεται η κατάθεση της 13χρονης για το συμβάν, αφού η πώληση και κατανάλωση αλκοολούχων ποτών σε άτομα κάτω των 17 ετών είναι παράνομη. 

Ευτυχές είναι το γεγονός ότι η υγεία της 13χρονης έχει βελτιωθεί, ωστόσο η κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικα άτομα προξενεί μεγάλες ανησυχίες με την Αστυνομία να εξετάζει με την ανάλογη σοβαρότητα το ζήτημα.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα ανάφερε στην Αστυνομία πως η ανήλικη βρισκόταν με φίλους της όταν στις 19:30 του Σάββατου (18/05), πήγε να την παραλάβει από ανοιχτό χώρο, πλησίον εστιατορίου στη Γερμασόγεια και τη βρήκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Αμέσως τη μετέφερε σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, ενώ νοσηλεύτηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, αναφέρθηκε στα στατιστικά με τα περιστατικά ανήλικων προσώπων που εντοπίστηκαν να καταναλώνουν αλκοολούχα ποτά, τα οποία έχουν αυξηθεί τα τελευταία δύο χρόνια.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE