ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ 13ΧΡΟΝΗΣ: Καταγγελία από την μητέρα της ανήλικης - Αναμένεται η κατάθεση της έφηβης

ΥΠΟΘΕΣΗ 13ΧΡΟΝΗΣ: Καταγγελία από την μητέρα της ανήλικης - Αναμένεται η κατάθεση της έφηβης

Σε καταγγελία στην Αστυνομία προχώρησε η μητέρα της 13χρονης από τη Ρωσία, η οποία  νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.  

Της Γεωργίας Παππούτα 

Όπως πληροφορούμαστε, την καταγγελία της μητέρας εξετάζει το ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, υπάρχει πληροφόρηση από πού προμηθεύτηκε η ανήλικη το αλκοόλ και διενεργούνται οι απαιτούμενες έρευνες  για διαλεύκανση της υπόθεσης.  

Την ίδια ώρα αναμένεται η κατάθεση της 13χρονης για το συμβάν, αφού η πώληση και κατανάλωση αλκοολούχων ποτών σε άτομα κάτω των 17 ετών είναι παράνομη. 

Ευτυχές είναι το γεγονός ότι η υγεία της 13χρονης έχει βελτιωθεί, ωστόσο η κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικα άτομα προξενεί μεγάλες ανησυχίες με την Αστυνομία να εξετάζει με την ανάλογη σοβαρότητα το ζήτημα.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα ανάφερε στην Αστυνομία πως η ανήλικη βρισκόταν με φίλους της όταν στις 19:30 του Σάββατου (18/05), πήγε να την παραλάβει από ανοιχτό χώρο, πλησίον εστιατορίου στη Γερμασόγεια και τη βρήκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Αμέσως τη μετέφερε σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, ενώ νοσηλεύτηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, αναφέρθηκε στα στατιστικά με τα περιστατικά ανήλικων προσώπων που εντοπίστηκαν να καταναλώνουν αλκοολούχα ποτά, τα οποία έχουν αυξηθεί τα τελευταία δύο χρόνια.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top