Ατακάν: «Αν αρέσω στη Δαλάκα, θα κάνω τα πάντα για να μου αρέσει»

Ατακάν: «Αν αρέσω στη Δαλάκα, θα κάνω τα πάντα για να μου αρέσει»

Ο Τούρκος παίκτης αποχώρησε από το Survivor και άφησε πίσω του μεγάλη στεναχώρια, όπως αυτή της Κατερίνας Δαλάκα η οποία δάκρυσε μπροστά από την κάμερα και φανέρωσε την αδυναμία της προς τον συμπαίκτη της.

Ο Ατακάν βρέθηκε καλεσμένος στο «Survivor Πανόραμα της Τουρκίας» και ανάμεσα στις απορίες που είχαν οι παρουσιαστές, ήταν και ποιά είναι στην πραγματικότητα η σχέση του με την Κατερίνα Δαλάκα.

Διαβάστε την συνέχεια στο Lifenewscy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE