ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Δώσατε στην Σάρα ως αντάλλαγμα να μπει μάρτυρας κατηγορίας…»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Δώσατε στην Σάρα ως αντάλλαγμα να μπει μάρτυρας κατηγορίας…»

Αντεξετάστηκε από την συνήγορο υπεράσπισης του Λευτέρη Σολωμού, εκ των κατηγορουμένων για το διπλό φονικό του Στροβόλου, η αστυφύλακας Στέλλα Μπότσαρη του ΤΑΕ Λευκωσίας, η οποία έχει καταθέσει στο δικαστήριο, τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των κατηγορουμένων.   

Της Γεωργίας Παππούτα

Κατά την αντεξέταση της μάρτυρας από την δικηγόρο του Λευτέρη Σολωμού, η κα. Μιράντα Αγγελίδου την Τρίτη (21/5) υπέβαλε στην κα. Μπότσαρη ότι δεν προχώρησαν στην εξέταση συσκευής που εντοπίστηκε, η οποία συνδέεται με την Σάρα Σιαμς, δίνοντας ως αντάλλαγμα να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση. 

Κατά την δικάσιμο της Τρίτης (21/5) παρουσιάστηκαν ενώπιον δικαστηρίου μηνύματα της Σιαμς, η οποία προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον Λευτέρη Σολωμού.  

Θυμίζουμε ότι η Σάρα Σιαμς απαλλάχτηκε απ΄ όλες τις κατηγορίες σε σχέση με το διπλό φονικό και της επιβλήθηκε τετραετή ποινή φυλάκισης μόνο για συνωμοσία προς διάπραξη ληστείας, τον Φεβρουάριο 2019.   Πλέον, αναμένεται να καταθέσει στο δικαστήριο ως μάρτυρας κατηγορίας.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση εξακολουθούν να είναι ο Λοΐζος Τζιωνής, ο ετεροθαλής αδελφός του Λευτέρης Σολωμού και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος που αντιμετωπίζουν από κοινού εφτά συνολικά κατηγορίες για τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και της μεταφοράς επιθετικών όπλων. 

Η Σάρα Σιαμς ήταν πρώην συμβία του Λοΐζου Τζιωνή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE