ΚΥΠΡΟΣ: Στην εντατική 26χρονος μετά από επίθεση φίλου του

ΚΥΠΡΟΣ: Στην εντατική 26χρονος μετά από επίθεση φίλου του

Σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται στην εντατική 26χρονος , μετά από επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης (21/5) από φίλο του.

Πρόκειται για 26χρονο τουρίστα ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό εξελίχθηκε στην επαρχία Αμμοχώστου γύρω στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης (21/5), όταν ο φίλος του τον γρονθοκόπησε, προκαλώντας του πολλά τραύματα.

Από τον ξυλοδαρμό ο νεαρός άνδρας υπέστη και αιμορραγία εγκεφάλου με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και διασωληνώθηκε.

Ο 25χρονος ύποπτος συνελήφθη γύρω στις 23:00 το βράδυ της Τρίτης. 

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE