ΚΥΠΡΟΣ: Στην εντατική 26χρονος μετά από επίθεση φίλου του

ΚΥΠΡΟΣ: Στην εντατική 26χρονος μετά από επίθεση φίλου του

Πρόκειται για 26χρονο τουρίστα ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό εξελίχθηκε στην επαρχία Αμμοχώστου γύρω στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης (21/5), όταν ο φίλος του τον γρονθοκόπησε, προκαλώντας του πολλά τραύματα.

Από τον ξυλοδαρμό ο νεαρός άνδρας υπέστη και αιμορραγία εγκεφάλου με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και διασωληνώθηκε.

Ο 25χρονος ύποπτος συνελήφθη γύρω στις 23:00 το βράδυ της Τρίτης. 

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE