ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Χριστόφιας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στο Ισραήλ

Δημήτρης Χριστόφιας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στο Ισραήλ

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας μετά από πρόβλημα με το αναπνευστικό του σύστημα. 

Όπως αναφέρεθηκε στο πρωινό ραδιοφωνικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παραμένει από τις 19:00 το βράδυ της Τρίτης (21/5) διασωληνομένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ενώ τον έχει ήδη επισκεφθεί και ειδικός λοιμωξιολόγος από το Ισραήλ.
 
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του ΡΙΚ, ανοιχτό υπάρχει μέχρι στιγμής το ενδεχόμενο ο Δημήτρης Χριστόφιας να μεταφερθεί, εάν θεωρηθεί αναγκαίο, ακόμη και στο Ισραήλ. 
 
Όσον αφορά την επίσκεψη του Ισραηλινού γιατρού, ο ίδιος μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε διαπίστωσε ότι χορηγείται στον Δημήτρη Χριστόφια η σωστή φαρμακευτική αγωγή, ενώ συνομίλησε με τους γιατρούς για τα επόμενα βήματα θεραπείας του. 
 
Να υπενθυμίσουμε ότι τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δήμητρη Χριστόφια επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης (21/5) στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους γιατρούς.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top