Λουτρό αίματος σε εκκλησία στην Βραζιλία

Λουτρό αίματος σε εκκλησία στην Βραζιλία

Μακελειό στην νοτιοανατολική Βραζιλία.

Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την σύντροφό του μέσα στο σπίτι της και στην συνέχεια εισέβαλε σε εκκλησία και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας τρεις ακόμα ανθρώπους, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Associated Press, επικαλούμενο τις τοπικές Αρχές.

Ο δράστης τραυματίστηκε από τα πυρά ανδρών της στρατονομίας και συνελήφθη. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης είναι 39 ετών και έχει ταυτοποιηθεί.

Τα κίνητρά του δεν είναι γνωστά, όμως ο συλληφθείς φέρεται να είχε εκδιωχθεί από την εκκλησία όπου επιτέθηκε λόγω προβληματικής συμπεριφοράς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.