Λουτρό αίματος σε εκκλησία στην Βραζιλία

Λουτρό αίματος σε εκκλησία στην Βραζιλία

Μακελειό στην νοτιοανατολική Βραζιλία.

Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την σύντροφό του μέσα στο σπίτι της και στην συνέχεια εισέβαλε σε εκκλησία και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας τρεις ακόμα ανθρώπους, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Associated Press, επικαλούμενο τις τοπικές Αρχές.

Ο δράστης τραυματίστηκε από τα πυρά ανδρών της στρατονομίας και συνελήφθη. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης είναι 39 ετών και έχει ταυτοποιηθεί.

Τα κίνητρά του δεν είναι γνωστά, όμως ο συλληφθείς φέρεται να είχε εκδιωχθεί από την εκκλησία όπου επιτέθηκε λόγω προβληματικής συμπεριφοράς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE