Λουτρό αίματος σε εκκλησία στην Βραζιλία

Λουτρό αίματος σε εκκλησία στην Βραζιλία

Μακελειό στην νοτιοανατολική Βραζιλία.

Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την σύντροφό του μέσα στο σπίτι της και στην συνέχεια εισέβαλε σε εκκλησία και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας τρεις ακόμα ανθρώπους, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Associated Press, επικαλούμενο τις τοπικές Αρχές.

Ο δράστης τραυματίστηκε από τα πυρά ανδρών της στρατονομίας και συνελήφθη. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης είναι 39 ετών και έχει ταυτοποιηθεί.

Τα κίνητρά του δεν είναι γνωστά, όμως ο συλληφθείς φέρεται να είχε εκδιωχθεί από την εκκλησία όπου επιτέθηκε λόγω προβληματικής συμπεριφοράς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE