Λουτρό αίματος σε εκκλησία στην Βραζιλία

Λουτρό αίματος σε εκκλησία στην Βραζιλία

Μακελειό στην νοτιοανατολική Βραζιλία.

Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την σύντροφό του μέσα στο σπίτι της και στην συνέχεια εισέβαλε σε εκκλησία και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας τρεις ακόμα ανθρώπους, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Associated Press, επικαλούμενο τις τοπικές Αρχές.

Ο δράστης τραυματίστηκε από τα πυρά ανδρών της στρατονομίας και συνελήφθη. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης είναι 39 ετών και έχει ταυτοποιηθεί.

Τα κίνητρά του δεν είναι γνωστά, όμως ο συλληφθείς φέρεται να είχε εκδιωχθεί από την εκκλησία όπου επιτέθηκε λόγω προβληματικής συμπεριφοράς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE