Λουτρό αίματος σε εκκλησία στην Βραζιλία

Λουτρό αίματος σε εκκλησία στην Βραζιλία

Μακελειό στην νοτιοανατολική Βραζιλία.

Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την σύντροφό του μέσα στο σπίτι της και στην συνέχεια εισέβαλε σε εκκλησία και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας τρεις ακόμα ανθρώπους, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Associated Press, επικαλούμενο τις τοπικές Αρχές.

Ο δράστης τραυματίστηκε από τα πυρά ανδρών της στρατονομίας και συνελήφθη. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης είναι 39 ετών και έχει ταυτοποιηθεί.

Τα κίνητρά του δεν είναι γνωστά, όμως ο συλληφθείς φέρεται να είχε εκδιωχθεί από την εκκλησία όπου επιτέθηκε λόγω προβληματικής συμπεριφοράς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.