Έσκασε αναπάντεχος χωρισμός στην Κυπριακή showbiz- Χώρισε με τον επιχειρηματία το όμορφο μοντέλο

Έσκασε αναπάντεχος χωρισμός στην Κυπριακή showbiz- Χώρισε με τον επιχειρηματία το όμορφο μοντέλο

Ελεύθερη και ωραία κυκλοφορεί πλέον η καλλονή που έγινε ευρέως γνωστή στο Ελλαδικό κοινό από τη συμμετοχή της στον 2o κύκλο του Survivor. Βέβαια εδώ στην Κύπρο όπου μεγάλωσε ήταν ήδη γνωστή καθώς ήταν (και παραμένει) ένα πετυχημένο μοντέλο.

Ο λόγος για την όμορφη Ντάρια Τουρόβνικ η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα (Youweekly.gr) μετά από 2,5 χρόνια σχέσης χώρισε με τον επιχειρηματία σύντροφό της Γιώργο Ανδριαδάκη.

Η σχέση τους είχε προβεβληθεί και στο Survivor με την Ντάρια να μιλά συνεχώς για τον σύντροφό της με τα καλύτερα λόγια ωστόσο όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Εδώ και περίπου ενάμιση μήνα έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, με εκείνη έκτοτε να δίνει περισσότερο έμφαση στο επαγγελματικό κομμάτι θέλοντας να εξελιχθεί στον χώρο του μόντελινγκ και παράλληλα να τονώσει και την ψυχολογία της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.