Έσκασε αναπάντεχος χωρισμός στην Κυπριακή showbiz- Χώρισε με τον επιχειρηματία το όμορφο μοντέλο

Έσκασε αναπάντεχος χωρισμός στην Κυπριακή showbiz- Χώρισε με τον επιχειρηματία το όμορφο μοντέλο

Ελεύθερη και ωραία κυκλοφορεί πλέον η καλλονή που έγινε ευρέως γνωστή στο Ελλαδικό κοινό από τη συμμετοχή της στον 2o κύκλο του Survivor. Βέβαια εδώ στην Κύπρο όπου μεγάλωσε ήταν ήδη γνωστή καθώς ήταν (και παραμένει) ένα πετυχημένο μοντέλο.

Ο λόγος για την όμορφη Ντάρια Τουρόβνικ η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα (Youweekly.gr) μετά από 2,5 χρόνια σχέσης χώρισε με τον επιχειρηματία σύντροφό της Γιώργο Ανδριαδάκη.

Η σχέση τους είχε προβεβληθεί και στο Survivor με την Ντάρια να μιλά συνεχώς για τον σύντροφό της με τα καλύτερα λόγια ωστόσο όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Εδώ και περίπου ενάμιση μήνα έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, με εκείνη έκτοτε να δίνει περισσότερο έμφαση στο επαγγελματικό κομμάτι θέλοντας να εξελιχθεί στον χώρο του μόντελινγκ και παράλληλα να τονώσει και την ψυχολογία της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE