Έσκασε αναπάντεχος χωρισμός στην Κυπριακή showbiz- Χώρισε με τον επιχειρηματία το όμορφο μοντέλο

Έσκασε αναπάντεχος χωρισμός στην Κυπριακή showbiz- Χώρισε με τον επιχειρηματία το όμορφο μοντέλο

Ελεύθερη και ωραία κυκλοφορεί πλέον η καλλονή που έγινε ευρέως γνωστή στο Ελλαδικό κοινό από τη συμμετοχή της στον 2o κύκλο του Survivor. Βέβαια εδώ στην Κύπρο όπου μεγάλωσε ήταν ήδη γνωστή καθώς ήταν (και παραμένει) ένα πετυχημένο μοντέλο.

Ο λόγος για την όμορφη Ντάρια Τουρόβνικ η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα (Youweekly.gr) μετά από 2,5 χρόνια σχέσης χώρισε με τον επιχειρηματία σύντροφό της Γιώργο Ανδριαδάκη.

Η σχέση τους είχε προβεβληθεί και στο Survivor με την Ντάρια να μιλά συνεχώς για τον σύντροφό της με τα καλύτερα λόγια ωστόσο όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Εδώ και περίπου ενάμιση μήνα έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, με εκείνη έκτοτε να δίνει περισσότερο έμφαση στο επαγγελματικό κομμάτι θέλοντας να εξελιχθεί στον χώρο του μόντελινγκ και παράλληλα να τονώσει και την ψυχολογία της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE