Έσκασε αναπάντεχος χωρισμός στην Κυπριακή showbiz- Χώρισε με τον επιχειρηματία το όμορφο μοντέλο

Έσκασε αναπάντεχος χωρισμός στην Κυπριακή showbiz- Χώρισε με τον επιχειρηματία το όμορφο μοντέλο

Ελεύθερη και ωραία κυκλοφορεί πλέον η καλλονή που έγινε ευρέως γνωστή στο Ελλαδικό κοινό από τη συμμετοχή της στον 2o κύκλο του Survivor. Βέβαια εδώ στην Κύπρο όπου μεγάλωσε ήταν ήδη γνωστή καθώς ήταν (και παραμένει) ένα πετυχημένο μοντέλο.

Ο λόγος για την όμορφη Ντάρια Τουρόβνικ η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα (Youweekly.gr) μετά από 2,5 χρόνια σχέσης χώρισε με τον επιχειρηματία σύντροφό της Γιώργο Ανδριαδάκη.

Η σχέση τους είχε προβεβληθεί και στο Survivor με την Ντάρια να μιλά συνεχώς για τον σύντροφό της με τα καλύτερα λόγια ωστόσο όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Εδώ και περίπου ενάμιση μήνα έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, με εκείνη έκτοτε να δίνει περισσότερο έμφαση στο επαγγελματικό κομμάτι θέλοντας να εξελιχθεί στον χώρο του μόντελινγκ και παράλληλα να τονώσει και την ψυχολογία της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν τον ερχομό Γκουτέρες στην Κύπρο τα Ηνωμένα Έθνη - Συναντά ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Ανακοίνωσαν τον ερχομό Γκουτέρες στην Κύπρο τα Ηνωμένα Έθνη - Συναντά ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Εκπρόσωπός του, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση Τύπου στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE