ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι πυροδότησε το επεισόδιο μεταξύ Νατάσας και Γεάδη - «Ναζιστικά στοιχεία» - « Ήσουν του ΔΗΚΟ» - VIDEO

Τι πυροδότησε το επεισόδιο μεταξύ Νατάσας και Γεάδη - «Ναζιστικά στοιχεία» - « Ήσουν του ΔΗΚΟ» - VIDEO

Ανέβηκαν οι τόνοι στο στούντιο του ΣΙΓΜΑ το μεσημέρι της Τετάρτης 22/5. Η Νατάσα Ιωάννου, υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ έκανε ευθέως επίθεση στο ΕΛΑΜ και στον συμμετέχοντα στο πάνελ της εκπομπής Γεάδη Γεάδη.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Όλα ξεκίνησαν όταν η κυρία Ιωάννου ανέφερε ότι εδώ και πολύ καιρό ήθελε να κάνει μια συζήτηση και να λάβει απαντήσεις από τον κύριο Γεάδη, γύρω από την ταυτότητα των στελεχών του ΕΛΑΜ παρουσιάζοντας στον αέρα της εκπομπής χαρτόνια με εμπλεκόμενους σε διάφορες υποθέσεις μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου.

Μεταξύ των φωτογραφιών ήταν και μια που εμπλέκει τον κύριο Γεάδη, στην οποία παρουσιάζεται όπως ανέφερε η κυρία Ιωάννου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ να χαιρετά ναζιστικά σε «κέντρα εκπαίδευσης μελών» της Χρυσής Αυγής.

Συμπλήρωσε πως την φοβίζει σαν μάνα, σαν πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας για το ποιοι κρύβονται πίσω από το ΕΛΑΜ. «Μιλάμε για υπόκοσμο, μιλάμε για πώληση προστασίας…» ήταν τα ακριβή λόγια της κυρίας Ιωάννου που θέλει -όπως είπε- αφού διεκδικούν (το ΕΛΑΜ) την ψήφο του κυπριακού λαού να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους.

«Παλιό ξαναζεσταμένο φαγητό» χαρακτήρισε τις φωτογραφίες ο κύριος Γεάδη τονίζοντας πως για τη συγκεκριμένη που τον εμπλέκει απάντησε από το 2016 ότι αποτελεί προϊόν παραποίησης, προσθέτοντας πως «κάποιων κρίνεται το πολιτικό τους μέλλον και η πολιτική τους θέση, ως εκ τούτου πρέπει να πιαστούν από παντού», χαρακτηρίζοντας «κίνηση πανικού» αυτήν της κυρίας Ιωάννου.

Η Νατάσα Ιωάννου διερωτήθηκε αν ο κύριος Γεάδη θα πάει να υπηρετήσει την πατρίδα του (στην Εθνική Φρουρά) αφού «αγαπά τόσο την πατρίδα του», με τον υποψήφιο του ΕΛΑΜ να απαντά πως «έχουν πνιγεί από το πανικό και επιμένουν δείχνοντας τον πολιτικό τους πολιτισμό, ασχολούμενοι με σοβαρά προβλήματα υγείας».

H υποψήφια της ΕΔΕΚ συνέχισε με «βροχή ερωτημάτων» προς τον κύριο Γεάδη με ένα από αυτά να είναι «αν καταδικάζει την χούντα» με την Νατάσα Ιωάννου συναισθηματικά φορτισμένη να αναφέρεται σε πραξικοπήματα και νεκρούς από τους «προγόνους» (όπως τους χαρακτήρισε) του κύριου Γεάδη.

«Φασισμός, ναζιστικά στοιχεία να παν να εκπροσωπούν την Κύπρο» ανέφερε η κυρία Ιωάννου με τον κύριο Γεάδη να απαντά πως «δεν θα σου κάνω την χάρη να ανοίξω διαμάχη μαζί σας», προσθέτοντας πως η κυρία Ιωάννου ανήκε στο ΔΗΚΟ και κατεβαίνει υποψήφια με την ΕΔΕΚ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top