Στο ΤΑΕ Αρχηγείου η Νατάσα Ιωάννου μετά από οδηγίες του Αρχηγού –Είπε ότι ο Γεάδης πήγε να τη κτυπήσει

Στο ΤΑΕ Αρχηγείου η Νατάσα Ιωάννου μετά από οδηγίες του Αρχηγού –Είπε ότι ο Γεάδης πήγε να τη κτυπήσει

Στο ΤΑΕ Αρχηγείου θα κάνει καταγγελία σε βάρος του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΕΛΑΜ Γεάδη Γεάδη, η Νατάσα Ιωάννου.

Η δημοσιογράφος και υποψήφια ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ μετέβη αρχικά στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου για να καταγγείλει τον Γεάδη.

Εν συνεχεία ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης που ενημερώθηκε σχετικά, έδωσε οδηγίες προκειμένου την υπόθεση να αναλάβει το ΤΑΕ Αρχηγείου, όπου η Νατάσα Ιωάννου θα δώσει εν τέλει κατάθεση.

Στην εκπομπή η δημοσιογράφος παρουσίασε φωτογραφίες που σύμφωνα με τα όσα ανέφερε εμπλέκουν στελέχη του ΕΛΑΜ σε παράνομες και άλλες δραστηριότητες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE