ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στην Αστυνομία πατέρας και γιος μετά τον τραυματισμό θηροφύλακα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στην Αστυνομία πατέρας και γιος μετά τον τραυματισμό θηροφύλακα

Λήξαν θα θεωρείται σύντομα το περιστατικό με την καταδίωξη, που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/5), σε ανοικτή περιοχή της Λευκωσίας και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός θηροφύλακα, αφού ο οδηγός του οχήματος παρουσιάστηκε στην Αστυνομία.

Με σχετική δημοσίευση της στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, το πρωί της Πέμπτης (23/5), η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας, ενημερώνει ότι τα πρόσωπα που φαίνεται να εμπλέκονται στο επεισόδιο της Δευτέρας τα ξημερώματα, έχουν εντοπιστεί και η αστυνομία συνεχίζει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, πρόκειται για 19χρονο ο οποίος παρουσιάστηκε την ίδια ημέρα, δηλαδή τη Δευτέρα (20/5) στον Αστυνομικό σταθμό Λακατάμιας μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος είναι ο εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του οχήματος που ενεπλάκη στο περιστατικό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πυροβολισμός και καταδίωξη της Θήρας - Τραυματίστηκε θηροφύλακας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο 19χρονος ανέφερε στην Αστυνομία ότι τη στιγμή της καταδίωξης, συνεπιβάτης ήταν ένας 20χρονος, ενώ το όχημα που οδηγούσε παραλήφθηκε για περαιτέρω έρευνες, όπως επίσης και δύο δίκαννα κυνιγετικά όπλα και ένα αεροβόλο όπλο.

Υπενθυμίζουμε ότι, τα , ξημερώματα της Δευτέρας (20/5) μέλη  της Υπηρεσίας, ενώ πραγματοποιούσαν περιπολία σε ανοικτή περιοχή της Λευκωσίας, άκουσαν πυροβολισμό και στην συνέχεια εντόπισαν όχημα να κινείται ύποπτα στην περιοχή, το οποίο και καταδίωξαν, μέχρι που το ύποπτο όχημα εισήλθε σε κατοικημένη περιοχή. Κατά την καταδίωξη, το ύποπτο όχημα κτύπησε το αυτοκίνητο της Υπηρεσίας, τραυματίζοντας ελαφρά ένα θηροφύλακα.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

Χρίστος Ζήνωνος

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top