ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στην Αστυνομία ο Γεάδης Γεάδη του ΕΛΑΜ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στην Αστυνομία ο Γεάδης Γεάδη του ΕΛΑΜ

Την πύλη του Αρχηγείου Αστυνομίας πέρασε το πρωί της Πέμπτης 23/5 ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο εκπρόσωπος τύπου του ΕΛΑΜ κλήθηκε για κατάθεση μετά την καταγγελία σε βάρος του την Τετάρτη 22/5 από την υποψήφια της ΕΔΕΚ Νατάσα Ιωάννου.

Να θυμίσουμε ότι μετά την παρουσία των δύο σε πάνελ σε εκπομπή του SIGMA η Νατάσα Ιωάννου ανέφερε ότι ο κύριος Γεάδη της επιτέθηκε φραστικά έξω από τα στούντιο του καναλιού με τον ίδιο βέβαια να διαψεύδει την δημοσιογράφο.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ στην κατάθεσή του, έδωσε τη δική του θέση για το «περιστατικό» που επικαλέστηκε η κυρία Ιωάννου και αποχώρησε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων σε αποθηκευτικό χώρο στην οροφή κτηρίου επί της Οδού Ευαγόρου, στην Παλιά Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός.

BEST OF TOTHEMAONLINE