ΛΑΡΝΑΚΑ: Το «δέμα» τον έστειλε στο κελί – Από τις ΗΠΑ το πακέτο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Το «δέμα» τον έστειλε στο κελί – Από τις ΗΠΑ το πακέτο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ξηρή φυτική ύλη μικτού που ομοιάζει με κάνναβη κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων «την 21η Μαΐου 2019, στο Ταχυδρομείο Δεμάτων Λάρνακας, κατά τον φυσικό έλεγχο δέματος με προέλευση τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Λειτουργός του Τμήματος, διαπίστωσε ότι αυτό περιείχε ξηρή φυτική ύλη μεικτού βάρους 22 γραμμαρίων, που ομοιάζει με κάνναβη».

Ο παραλήπτης του δέματος, κυπριακής καταγωγής συνελήφθη και την υπόθεση ανέλαβε για περαιτέρω διερεύνηση η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE