ΛΑΡΝΑΚΑ: Το «δέμα» τον έστειλε στο κελί – Από τις ΗΠΑ το πακέτο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Το «δέμα» τον έστειλε στο κελί – Από τις ΗΠΑ το πακέτο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ξηρή φυτική ύλη μικτού που ομοιάζει με κάνναβη κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων «την 21η Μαΐου 2019, στο Ταχυδρομείο Δεμάτων Λάρνακας, κατά τον φυσικό έλεγχο δέματος με προέλευση τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Λειτουργός του Τμήματος, διαπίστωσε ότι αυτό περιείχε ξηρή φυτική ύλη μεικτού βάρους 22 γραμμαρίων, που ομοιάζει με κάνναβη».

Ο παραλήπτης του δέματος, κυπριακής καταγωγής συνελήφθη και την υπόθεση ανέλαβε για περαιτέρω διερεύνηση η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE