ΛΑΡΝΑΚΑ: Το «δέμα» τον έστειλε στο κελί – Από τις ΗΠΑ το πακέτο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Το «δέμα» τον έστειλε στο κελί – Από τις ΗΠΑ το πακέτο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ξηρή φυτική ύλη μικτού που ομοιάζει με κάνναβη κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων «την 21η Μαΐου 2019, στο Ταχυδρομείο Δεμάτων Λάρνακας, κατά τον φυσικό έλεγχο δέματος με προέλευση τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Λειτουργός του Τμήματος, διαπίστωσε ότι αυτό περιείχε ξηρή φυτική ύλη μεικτού βάρους 22 γραμμαρίων, που ομοιάζει με κάνναβη».

Ο παραλήπτης του δέματος, κυπριακής καταγωγής συνελήφθη και την υπόθεση ανέλαβε για περαιτέρω διερεύνηση η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.