ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που έζησα – Ακόμα κι αν φύγω από την ΑΕΛ…» – Αποκάλυψη για Ντόσα και Βοζίνια!

«Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που έζησα – Ακόμα κι αν φύγω από την ΑΕΛ…» – Αποκάλυψη για Ντόσα και Βοζίνια!

Συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM παραχώρησε ο προπονητής της Κυπελλούχου ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος είπε πολλά και ενδιαφέροντα την επομένη της μεγάλης επιτυχίας των «γαλαζοκιτρίνων» της Λεμεσού.

Αναλυτικά:

«Δεν ήταν εύκολο να πάρουμε το κύπελλο. Τότε με την Πέγεια δεν το ξέχασα και τώρα ένιωσα ότι έδωσα κάτι πίσω στον κόσμο, είμαι πιο ελεύθερος και δεν έχω κάτι πίσω μου. Δεν τους έλεγα για τους έξι χαμένους τελικούς στους παίκτες μου. Δεν τους έβαζα πίεση. Όταν μαθηματικά πήγαμε Ευρώπη, δεν νιώθαμε πλέον την πίεση.

Πετύχαμε τους στόχους μας και πλέον δουλεύαμε με την τακτική για τον τελικό. Τον τελευταίο μήνα δουλεύαμε στην προπόνηση μόνο για τον τελικό. Δεν είχαμε κάτι άλλο στο μυαλό μας. Και δεν είχαμε ξανακερδίσει τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ. Όμως χθες τα καταφέραμε τακτικά, το θέλαμε περισσότερο και το δείξαμε στο γήπεδο.

Αυτό που έγινε και ζήσαμε χθες, δεν μπορείς να το αγοράσεις. Αυτό θα μου μείνει σε όλη μου τη ζωή. Εγώ είμαι με την Παρτιζάν στη Σερβία. Εγώ έπαιζα στην ΑΕΛ, τα παιδιά μου έπαιζαν στην ΑΕΛ. Αυτή η ομάδα θα είναι για πάντα στην καρδιά μου ακόμα και αν φύγω από την ομάδα κάποτε. Ακόμα και αν είμαι αντίπαλος της κάποτε. Εντάξει, θέλω να κερδίζω πάντα, αλλά την ΑΕΛ την έχω στην καρδιά μου. Χθες δεν κοιμήθηκα καθόλου και δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που έζησα.

Ήταν φοβερό αυτό που έγινε χθες με τους οπαδούς, μας στήριξαν πάρα πολύ. Πρέπει να είχαμε 4000 στο ΓΣΠ και τα παιδιά, πρώτη φορά βλέπουν κάτι τέτοιο φέτος. Από την προθέρμανση με ρωτούσαν τι έγινε από τα συνθήματα και όλα αυτά από τη Δυτική».

Για την φιέστα της Παρασκευής ανέφερε: «Θα κάνουμε μία βόλτα με το ανοιχτό λεωφορείο και μετά θα πάμε στον Εναέριο».

Για μία κίνηση που έκανε προς τον κόσμο σε ένα λάθος του Τεϊσέιρα: «Αυτά είναι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Όλοι κάνουμε λάθη. Ο κόσμος πρέπει να στηρίζει τους παίκτες σε τέτοιες στιγμές και ευτυχώς ήταν μόνο ένα μικρό περιστατικό».

Για τον Ντόσα Τζούνιορ είπε: «Είμαι πολύ περήφανος για τον Ντόσα. Ξέρω τι έχει περάσει ο Ντόσα για δύο χρόνια με τους τραυματισμούς και τι έγινε με το χαμένο πέναλτι με την Αγία Νάπα. Είναι όμως αρχηγός με Α κεφαλαίο. Μιλήσαμε από πριν τον τελικό για να μείνει. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να μείνει στην ομάδα και είμαστε κοντά στο να μείνει».

Για Βοζίνια και Λαφράνς: «Μιλήσαμε είναι και αυτός κοντά. Είναι το θέμα με το μπάτζετ. Έπαιξε καλά τα τελευταία παιχνίδια και αν τυχόν έρθει πρόταση και θέλει να φύγει, εντάξει, δεν έχει πρόβλημα. Με τον Λαφράνς μιλήσαμε εδώ και καιρό και ήθελε να φύγει. Δεν ξέρω που θέλει να πάει. Έλεγε ο κόσμος για τον ΑΠΟΕΛ ότι θα πάει εκεί και τον είδατε όμως χθες πως έπαιζε απέναντι τους, ήταν ένα θηρίο».

Για το αν έκλεισε η ΑΕΛ τον Ιβάν Κάρλος: «Βλέπουμε κάποιους παίκτες από το κυπριακό πρωτάθλημα. Δώστε μας λίγο χρόνο και μετά τη φιέστα, θα μάθετε ποιοι θα έρθουν».

Για τον Ντα Σίλβα: «Ήταν στόχος μου να φέρω παίκτες αρχηγούς μέσα στην ομάδα. Δεν έχει σχέση η ηλικία. Τα έδωσε όλα και τον ευχαριστώ. Δεν ξέρουμε για το μέλλον του. Θα πάει Βραζιλία να κάνει διακοπές και να το σκεφτεί».

Για το αν σκέφτηκε ότι μπορεί να φύγει από την ΑΕΛ μετά από κάποιες αποτυχίες: «Ξέρω πόσοι προπονητές πέρασαν από την ΑΕΛ. Όμως τώρα πετύχαμε τους στόχους μας και αν είσαι μέσα στους στόχους σου, δεν πρέπει να αλλάξεις προπονητή. Στην Κύπρο, τους προπονητές τους αλλάζουν σαν τα πουκάμισα. Έχασα τέσσερα σερί ματς και το σκεφτόμουν ότι μπορεί να με διώξουν, αλλά ο Ανδρέας Σοφοκλέους μου έδωσε την ευκαιρία και τον ευχαριστώ. Είναι τρελός, αλλά καλός άνθρωπος και θέλει να βοηθήσει πολύ την ομάδα. Τον ξέρω από τότε που ήμουν παίκτης. Δεν είχαμε μεγάλο μπάτζετ φέτος και δεν έβαλε πίεση στην ομάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top