Για εμπλοκή 2 ισχυρών κομματικών αρχηγών στο εργοστάσιο στα Πυργά, κάνει λόγο επιστολή προς τον ΠτΔ

Για εμπλοκή 2 ισχυρών κομματικών αρχηγών στο εργοστάσιο στα Πυργά, κάνει λόγο επιστολή προς τον ΠτΔ

Στην επιστολή καταγγέλλονται κόμματα αλλά και συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ομάδας ατόμων που την υπογράφει εμπλέκονται στη άδεια για λειτουργία ασφαλτικού εργοστασίου στην περιοχή Σταυροβουνίου.

Η ανοικτή επιστολή δεν φέρει υπογραφή από κάποιο συγκεκριμένο άτομο, ωστόσο, όπως αναγράφεται στη τελευταία σελίδα προέρχεται από κάποια ομάδα πολιτών που προσδιορίζονται ως «Ορθόδοξοι Χριστιανοί της Κύπρου, Φίλοι Εκτιμητές των Ορθοδόξων Μονών της Κύπρου και κατεξοχήν της Μονής Σταυροβουνίου», η οποία όπως συμπληρώνεται, κινδυνεύει από άνομα σχέδια.  

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE