Τυλίχθηκε στις φλόγες η μηχανή του Στράτου Τζώρτζογλου – Επέστρεφε σπίτι του

Τυλίχθηκε στις φλόγες η μηχανή του Στράτου Τζώρτζογλου – Επέστρεφε σπίτι του

Την ώρα που βρισκόταν στην περιοχή των Εξαρχείων η μηχανή του πήρε φωτιά.

Ο γνωστός ηθοποιός, σύμφωνα με το Gossip-tv.gr καθόταν πάνω στη μηχανή του σταματημένος στο φανάρι και προφανώς από κάποιο βραχυκύκλωμα άρχισαν να βγαίνουν καπνοί και στη συνέχεια φλόγες από τη μηχανή.

Λειτουργώντας αστραπιαία, κατέβηκε από το δίκυκλο κλείνοντας τον διακόπτη και προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά.

Όλα αυτά συνέβηκαν στην καρδιά των Εξαρχείων. Κάλεσε αμέσως την τροχαία και την πυροσβεστική.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου που θα παντρευτεί την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα σε δύο εβδομάδες στα Χανιά της Κρήτης δεν διέτρεξε κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι η μηχανή μόλις είχε βγει από το συνεργείο.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE