Θετικά νέα για τον Δημήτρη Χριστόφια – Σημεία βελτίωσης

Θετικά νέα για τον Δημήτρη Χριστόφια – Σημεία βελτίωσης

Ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια.

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας νοσηλεύεται από την Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης.

Σύμφωνα με ενημέρωση της οποίας έτυχε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας σε επιτόπια επίσκεψή της νωρίτερα το Σάββατο 25/05, προκύπτει ότι η κατάσταση της υγείας του συνεχίζει να παρουσιάζει σημεία βελτίωσης, αλλά παραμένει η ανάγκη για πολυ-επίπεδη υποστήριξη.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου τηρείται ενήμερος τακτικά από τους θεράποντες ιατρούς και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενούς, το Υπουργείο Υγείας θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Επίσκεψη στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος θα συναντηθεί ξεχωριστά με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ θα έχουν και τριμερή συνάντηση, μεταδίδει το παράνομο «τ/κ πρακτορείο ειδήσεων».

BEST OF TOTHEMAONLINE