Σκάφος με υποβρύχια θέα!!! (video)

Σκάφος με υποβρύχια θέα!!! (video)

Ένα θαλάσσιο σκάφος για δύο που είναι κατά το ένα μέρος του υποβρύχιο και κατά το άλλο ένα μικρό προσωπικό νησί!

 

 

Το Ego είναι ένα ημι-υποβρύχιο σκάφος που σχεδιάστηκε από  την κορεατική εταιρεία Raonhaje. Ένα μέρος του είναι βυθισμένο στο νερό και προσφέρει υποβρύχια θέα, ενώ είναι πολύ απλό στην οδήγηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE