ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Υπερδιπλασίασαν το ποσοστό προσέλευσης οι Τ/κ –Γενική μείωση 11% -VIDEO

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Υπερδιπλασίασαν το ποσοστό προσέλευσης οι Τ/κ –Γενική μείωση 11% -VIDEO

Πάρα πολύ υψηλό το ποσοστό προσέλευσης Τουρκοκυπρίων στις κάλπες μέχρις τις 12:00 (26/05).

Μέχρι και το διάλειμμα για το μεσημέρι, είχαν προσέλθει ποσοστό 3.3% σε σχέση με ποσοστό 1.35% την ίδια ώρα το 2014, οπότε είχαν πραγματοποιηθεί οι προηγούμενες ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν λίγο πριν από το άνοιγμα των καλπών στις 13:00, σε σχέση με τις βουλευτικές του 2016 και τις προεδρικές του 2018 που είχαν προσέλθει περίπου 30% των ψηφοφόρων, το ποσοστό είναι μειωμένο κατά 11%.

https://www.youtube.com/watch?v=0NbNPSquejM

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE