ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Υπερδιπλασίασαν το ποσοστό προσέλευσης οι Τ/κ –Γενική μείωση 11% -VIDEO

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Υπερδιπλασίασαν το ποσοστό προσέλευσης οι Τ/κ –Γενική μείωση 11% -VIDEO

Πάρα πολύ υψηλό το ποσοστό προσέλευσης Τουρκοκυπρίων στις κάλπες μέχρις τις 12:00 (26/05).

Μέχρι και το διάλειμμα για το μεσημέρι, είχαν προσέλθει ποσοστό 3.3% σε σχέση με ποσοστό 1.35% την ίδια ώρα το 2014, οπότε είχαν πραγματοποιηθεί οι προηγούμενες ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν λίγο πριν από το άνοιγμα των καλπών στις 13:00, σε σχέση με τις βουλευτικές του 2016 και τις προεδρικές του 2018 που είχαν προσέλθει περίπου 30% των ψηφοφόρων, το ποσοστό είναι μειωμένο κατά 11%.

https://www.youtube.com/watch?v=0NbNPSquejM

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE