ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Υπερδιπλασίασαν το ποσοστό προσέλευσης οι Τ/κ –Γενική μείωση 11% -VIDEO

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Υπερδιπλασίασαν το ποσοστό προσέλευσης οι Τ/κ –Γενική μείωση 11% -VIDEO

Πάρα πολύ υψηλό το ποσοστό προσέλευσης Τουρκοκυπρίων στις κάλπες μέχρις τις 12:00 (26/05).

Μέχρι και το διάλειμμα για το μεσημέρι, είχαν προσέλθει ποσοστό 3.3% σε σχέση με ποσοστό 1.35% την ίδια ώρα το 2014, οπότε είχαν πραγματοποιηθεί οι προηγούμενες ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν λίγο πριν από το άνοιγμα των καλπών στις 13:00, σε σχέση με τις βουλευτικές του 2016 και τις προεδρικές του 2018 που είχαν προσέλθει περίπου 30% των ψηφοφόρων, το ποσοστό είναι μειωμένο κατά 11%.

https://www.youtube.com/watch?v=0NbNPSquejM

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE