ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Υπερδιπλασίασαν το ποσοστό προσέλευσης οι Τ/κ –Γενική μείωση 11% -VIDEO

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Υπερδιπλασίασαν το ποσοστό προσέλευσης οι Τ/κ –Γενική μείωση 11% -VIDEO

Πάρα πολύ υψηλό το ποσοστό προσέλευσης Τουρκοκυπρίων στις κάλπες μέχρις τις 12:00 (26/05).

Μέχρι και το διάλειμμα για το μεσημέρι, είχαν προσέλθει ποσοστό 3.3% σε σχέση με ποσοστό 1.35% την ίδια ώρα το 2014, οπότε είχαν πραγματοποιηθεί οι προηγούμενες ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν λίγο πριν από το άνοιγμα των καλπών στις 13:00, σε σχέση με τις βουλευτικές του 2016 και τις προεδρικές του 2018 που είχαν προσέλθει περίπου 30% των ψηφοφόρων, το ποσοστό είναι μειωμένο κατά 11%.

https://www.youtube.com/watch?v=0NbNPSquejM

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE