ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Υπερδιπλασίασαν το ποσοστό προσέλευσης οι Τ/κ –Γενική μείωση 11% -VIDEO

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Υπερδιπλασίασαν το ποσοστό προσέλευσης οι Τ/κ –Γενική μείωση 11% -VIDEO

Πάρα πολύ υψηλό το ποσοστό προσέλευσης Τουρκοκυπρίων στις κάλπες μέχρις τις 12:00 (26/05).

Μέχρι και το διάλειμμα για το μεσημέρι, είχαν προσέλθει ποσοστό 3.3% σε σχέση με ποσοστό 1.35% την ίδια ώρα το 2014, οπότε είχαν πραγματοποιηθεί οι προηγούμενες ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν λίγο πριν από το άνοιγμα των καλπών στις 13:00, σε σχέση με τις βουλευτικές του 2016 και τις προεδρικές του 2018 που είχαν προσέλθει περίπου 30% των ψηφοφόρων, το ποσοστό είναι μειωμένο κατά 11%.

https://www.youtube.com/watch?v=0NbNPSquejM

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE