ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ-ΚΥΠΡΟΣ: Αποτέλεσμα στο 100% -Στην 1,5 μονάδα η διαφορά ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ-ΚΥΠΡΟΣ: Αποτέλεσμα στο 100% -Στην 1,5 μονάδα η διαφορά ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ

«Νικητές» και «χαμένους» προσπαθούν να αναλύσουν στα πολιτικά πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών ωστόσο ένα είναι αυτό που θα κρατήσουμε για την ώρα. Την ετυμηγορία του Κυπριακού λαού που τελικά ψήφισε… αποχή με το περίπου 43% να στέλνει στο Ευρωκοινοβούλιο τους 6 εκλεκτούς με την καταμέτρηση των σταυρών να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Αναφορικά, λοιπόν, με τα ποσοστά των κομμάτων, πρώτος το «νήμα» έκοψε ο Δημοκρατικός Συναγερμός με ποσοστό 29% ενώ 1,5 μονάδα πίσω, συγκρατώντας τα ποσοστά του σε σχέση με τις Ευρωεκλογές του 2014, το ΑΚΕΛ (27,5%).

Το κοινό ψηφοδέλτιο ΔΗΚΟ-Αλληλεγγύης έλαβε το 13,8% των  ψήφων ενώ στην 4η θέση, με διψήφιο ποσοστό η ΕΔΕΚ (10,6%).

Στην 5η θέση και εκτός Ευρωκοινοβουλίου του ΕΛΑΜ (8,2%) ενώ έκπληξη θεωρείται το 3,8% της ΔΗ.ΠΑ του Μάριου Κάρογιαν, ποσοστό που κατά πάσα πιθανότητα του εξασφαλίζει «καρέκλα» στο Εθνικό Συμβούλιο.

«Ήττα» και απογοήτευση για το ποσοστό Συμμαχίας-Οικολόγων που περιορίστηκαν στο 3,3% την ώρα που το «Γιασεμί» με επικεφαλής τον Σενέρ Λεβέντ εξασφάλισε το 1,7% των ψήφων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν υπάρχουν όρια στις προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο-Ελλάδα-Ισραήλ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν υπάρχουν όρια στις προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο-Ελλάδα-Ισραήλ»

Δεν υπάρχουν όρια σε ό,τι αφορά τις προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο-Ελλάδα – Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε το απόγευμα τριμερή κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της Τριμερούς Συνόδου Κορυφής, που πραγματοποιείται στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE