Ένταση στο στούντιο του ΣΙΓΜΑ: Έντονη συζήτηση μεταξύ Νιαζί – Τσουρούλη και ειρωνείες Νουρή – Χαραλαμπίδη (Video)

Ένταση στο στούντιο του ΣΙΓΜΑ: Έντονη συζήτηση μεταξύ Νιαζί – Τσουρούλη και ειρωνείες Νουρή – Χαραλαμπίδη (Video)

Ένταση προκλήθηκε στο στούντιο του ΣΙΓΜΑ μετά από ερώτηση του Χρύσανθου Τσουρούλη προς τον νεοεκλεγέντα ευρωβουλευτή, Νιαζί Κιζίλγιουρεκ σχετικά με τις θέσεις του και πως αυτές θα διαμορφώνονται.

«Με εκλέξανε ως Νιαζί Κιζίλγιουρεκ με συγκεκριμένες αντιλήψεις και απόψεις. Δεν είμαι από αυτούς που τηλεφωνούν στους Προέδρους της Δημοκρατίας», ήταν η απάντηση του νεοκλεγέντα ευρωβουλευτή σε ερώτηση του Χρύσανθου Τσουρούλη για τον αν θα διαμορφώνει τις θέσεις του μετά από επικοινωνία με τον ΠτΔ.

Ο κ. Νιαζί συμπλήρωσε πως εκλέχθηκε από το ΑΚΕΛ και θα πάει σε ομάδα της «αριστεράς», λόγω των αντιλήψεων του. «Όταν μιλάμε για την Κύπρο δεν μιλάμε μόνο για μία κοινότητα. Πάω στην Ευρώπη για να μιλήσω για όλους τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας», ενώ παράλληλα απευθυνόμενος στον Χρύσανθο Τσουρούλη διερωτήθηκε «τι είναι αυτές οι ερωτήσεις», με την όλη συζήτηση να παίρνει φωτιά.

Παράλληλα, έντονη η συζήτηση ήταν μεταξύ του κ. Νουρή και κ. Χαραλαμπίδη μετά από σχόλιο του δεύτερου για την πρόσκληση των ευρωβουλευτών στο στούντιο του ΣΙΓΜΑ, με τον κ. Χαραλμπίδη να αναφέρει στον κ. Νουρή πως «αυτό το υφάκι είναι που ευθύνεται για την αποχή».

Δείτε το video:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE