ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ-ΚΥΠΡΟΣ: Αυτοί είναι οι 6 που εκλέγονται οριστικά

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ-ΚΥΠΡΟΣ: Αυτοί είναι οι 6 που εκλέγονται οριστικά

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και πλέον έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για «νικητές» και χαμένους.

Ξεκάθαρη είναι και η εικόνα για τις έδρες στο Ευρωκοινοβούλιο με δύο να διατηρούν ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και από μία να πηγαίνουν σε ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα από πλευράς Δημοκρατικού Συναγερμού εκλέγονται με τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης ο Λουκάς Φουρλάς και ο Λευτέρης Χριστοφόρου αφήνοντας τρίτο και εκτός Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Νίκο Τορναρίτη.

Στο ΑΚΕΛ «πανηγυρικά» στην 1η θέση με τους περισσότερους σταυρούς ο Βουλευτής Λάρνακας του ΑΚΕΛ Γιώργος Γεωργίου, ενώ η 2η έδρα πάει στον συνεργαζόμενο του κόμματος, τον Τουρκοκύπριο καθηγητή του Παν. Κύπρου Νιαζί Κιζιλγιουρεκ. Τρίτος σε προτίμηση ο Νεοκλής Συλικιώτης που επιστρέφει στην Κύπρο, αφού δεν εκλέγεται.

Στο ΔΗΚΟ εκλέγεται ο Κώστας Μαυρίδης που κέρδισε τους περισσότερους σταυρούς, ακολουθούμενος από Ελένη Θεοχάρους και Μαρίνο Μουσιούττα.

Στην ΕΔΕΚ, που είδε το ποσοστό της να ανεβαίνει στο 10.6% Ευρωβουλευτής επανεκλέγεται ο Δημήτρης Παπαδάκης που κέρδισε περισσότερους σταυρούς από τον 2ο, Χρίστο Ιακώβου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top