ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης: Παραίτηση του Τσίπρα και άμεση προσφυγή στις κάλπες

Μητσοτάκης: Παραίτηση του Τσίπρα και άμεση προσφυγή στις κάλπες

Την παραίτηση του Έλληνα Πρωθυπουργού και την άμεση διεξαγωγή εθνικών εκλογών, ζήτησε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τις δηλώσεις του, μετά την ανακοίνωση της τελικής εκτίμησης αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών.

 «Ο πρωθυπουργός οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του, να παραιτηθεί και η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές το συντομότερο δυνατό», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, ερμηνεύοντας το διαφαινόμενο αποτέλεσμα ως απαίτηση των πολιτών για πολιτική αλλαγή.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε όσους πολίτες τίμησαν την παράταξή του με την ψήφο τους, δηλώνοντας ότι σέβεται απολύτως και όσους πολίτες ψήφισαν διαφορετικά. Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί σκληρά για «μια ισχυρή Ελλάδα σε μια Ευρώπη που αλλάζει».

Από την πλευρά της, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, στις δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση των εκτιμώμενων αποτελεσμάτων που τοποθετούν το κόμμα της στην τρίτη θέση, ζήτησε επίσης την άμεση προσφυγή στις κάλπες.

 «Ο κ. Τσίπρας ηττήθηκε και αποδείχτηκε χορηγός της δεξιάς», τόνισε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως το ΚΙΝΑΛ ενισχύεται και αποκτά νέα δυναμική στο κέντρο της πολιτικής σκηνής «ως ο εγγυητής για προοδευτικές εξελίξεις στη χώρα, που θα βάλουν οριστικά τους φασίστες στο περιθώριο», όπως είπε.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους της απομάκρυνσης του, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top