Ένταση στο στούντιο του ΣΙΓΜΑ: Έντονη συζήτηση μεταξύ Νιαζί – Τσουρούλη και ειρωνείες Νουρή – Χαραλαμπίδη (Video)

Ένταση στο στούντιο του ΣΙΓΜΑ: Έντονη συζήτηση μεταξύ Νιαζί – Τσουρούλη και ειρωνείες Νουρή – Χαραλαμπίδη (Video)

Ένταση προκλήθηκε στο στούντιο του ΣΙΓΜΑ μετά από ερώτηση του Χρύσανθου Τσουρούλη προς τον νεοεκλεγέντα ευρωβουλευτή, Νιαζί Κιζίλγιουρεκ σχετικά με τις θέσεις του και πως αυτές θα διαμορφώνονται.

«Με εκλέξανε ως Νιαζί Κιζίλγιουρεκ με συγκεκριμένες αντιλήψεις και απόψεις. Δεν είμαι από αυτούς που τηλεφωνούν στους Προέδρους της Δημοκρατίας», ήταν η απάντηση του νεοκλεγέντα ευρωβουλευτή σε ερώτηση του Χρύσανθου Τσουρούλη για τον αν θα διαμορφώνει τις θέσεις του μετά από επικοινωνία με τον ΠτΔ.

Ο κ. Νιαζί συμπλήρωσε πως εκλέχθηκε από το ΑΚΕΛ και θα πάει σε ομάδα της «αριστεράς», λόγω των αντιλήψεων του. «Όταν μιλάμε για την Κύπρο δεν μιλάμε μόνο για μία κοινότητα. Πάω στην Ευρώπη για να μιλήσω για όλους τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας», ενώ παράλληλα απευθυνόμενος στον Χρύσανθο Τσουρούλη διερωτήθηκε «τι είναι αυτές οι ερωτήσεις», με την όλη συζήτηση να παίρνει φωτιά.

Παράλληλα, έντονη η συζήτηση ήταν μεταξύ του κ. Νουρή και κ. Χαραλαμπίδη μετά από σχόλιο του δεύτερου για την πρόσκληση των ευρωβουλευτών στο στούντιο του ΣΙΓΜΑ, με τον κ. Χαραλμπίδη να αναφέρει στον κ. Νουρή πως «αυτό το υφάκι είναι που ευθύνεται για την αποχή».

Δείτε το video:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE