ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπάρχει… σύγχιση με πρόσφατες δηλώσεις Ντα Σίλβα – Ποια είναι η αλήθεια και το σκηνικό για το μέλλον του

Υπάρχει… σύγχιση με πρόσφατες δηλώσεις Ντα Σίλβα – Ποια είναι η αλήθεια και το σκηνικό για το μέλλον του

Μετά τον αγώνα της 11ης Μαΐου με τη Νέα Σαλαμίνα στο Τσίρειο Στάδιο ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ, Άλεξ Ντα Σίλβα, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision ότι έχει συμβόλαιο με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού και για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε:

Ντα Σίλβα: «Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΛ, αλλά θα δούμε…»

Αυτό που πληροφορείται το Themasports.com είναι ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Άλεξ Ντα Σίλβα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ για ένα συν ένα χρόνια.  Δηλαδή, είτε εάν επιθυμεί η ομάδα, είτε ο ίδιος, να είναι μαζί και τη σεζόν 2019-2020.

Τώρα, σε ότι αφορά το πως έχει το σκηνικό, ο Άλεξ Ντα Σίλβα, μερικές ώρες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από την ΑΕΛ αναχώρησε για την πατρίδα του για να περάσει μερικές μέρες με τους δικούς του ανθρώπους, να ξεκουραστεί, να κάνει διακοπές, να καθαρίσει το μυαλό του και να αποφασίσει ο ίδιος το τι θα πράξει για το μέλλον.

Σίγουρα, η πληροφόρηση συνεχίζει να κάνει λόγο πως εάν και εφόσον τερματίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα θα ασχοληθεί ως μάνατζερ παικτών.

Η ΑΕΛ, δη η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση, περιμένουν προσεχώς, τις επόμενες μέρες, την οριστική του απόφαση, κατά το πόσο θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο και στη δύναμη της Λεμεσιανής ομάδας για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο, ή εάν κάπου εδώ… τίτλοι τέλους για τον «μάγο».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top