ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι «δίνει» η παραμονή Τραμετσάνι!

Τι «δίνει» η παραμονή Τραμετσάνι!

Ο ΑΠΟΕΛ με επίσημη ανάρτηση του στα σόσιαλ μίντια έκανε γνωστό πως συνεχίζει στον πάγκο του ο Πάολο Τραμετσάνι.

Αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας μια μέρα πριν τον τελικό μόνο κακό έκαναν στην ομάδα αφού φάνηκε επηρεασμένη στο ματς με την ΑΕΛ και έχασε το νταμπλ. Στο τέλος ανατράπηκαν τα δεδομένα, αφού συνεχίζει ο Ιταλός μετά από συνομιλίες με τον Τέτι και τη διοίκηση.

Η παραμονή του Πάολο Τραμετσάνι στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας των γαλαζοκιτρίνων, θα κάνει καλό. Ο Ιταλός γνωρίζει τους παίκτες, οι ποδοσφαιριστές τον εμπιστεύονται και τους εμπνέει!

Η προσπάθεια που θα κανει ο ΑΠΟΕΛ για να μπει σε ευρωπαϊκό όμιλο, δεν θα γίνει… από την αρχή, καθώς αν ερχόταν νέος κόουτς θα ήθελε χρόνο. Με τον Τραμετσάνι, τώρα, αυτά «διαγράφονται» και όλα παίρνουν τον δρόμο τους!

Επίσης, η παραμονή του Ιταλού θα φέρει σίγουρα ανακοινώσεις για παίκτες που είτε θα φύγουν, είτε θα μείνουν είτε θα έρθουν. Δηλαδή θα πάρει… μπρος και ο προγραμματισμός. Ο Τραμετσάνι, γνωρίζει τις αδυναμίες και τις δυνατότητες των πρωταθλητών, που χρειάζονται ενίσχυση και με συντονισμένες κινήσεις θα κλείσουν οι εκκρεμότητες και τα ανοιχτά μέτωπα. Πράγμα που θα ήταν δύσκολο με νέο προπονητή, αφού θα έπρεπε πρώτα να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές.

Η παραμονή του Ιταλού αυτή τη στιμγή, ήταν η πιο σωστή και πιο λογική επιλογή για τον ΑΠΟΕΛ επειδή με άλλον προπονητή, ακόμα και καλύτερο του, θα ήταν δύσκολο να προκριθεί σε ομίλους η ομάδα για τους πιο πάνω, όμως, και άλλους, διάφορους λόγους. Παρά το γεγονός πως ο Πάολο Τραμετσάνι δέχεται έντονη κριτική, έχει το πείσμα (και το έδειξε πολλές φορές) για να πάρει ακόμα πιο ψηλά τους πρωταθλητές. Δηλαδή σε ένα ευρωπαϊκό όμιλο!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top