ΚΥΠΡΟΣ

Έκκληση Ανδρέα Σοφοκλέους: «Η ΑΕΛ μας χρειάζεται άμεσα 300.000 ευρώ»

Έκκληση Ανδρέα Σοφοκλέους: «Η ΑΕΛ μας χρειάζεται άμεσα 300.000 ευρώ»

Με επιστολή του, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να αγοράσει μετοχές αφού η οικονομική κατάσταση του σωματείου είναι σε κρίσιμο στάδιο.

Αναλυτικά:

Φίλοι ΑΕΛίστες, απευθύνω θερμότατο κάλεσμα προς όλους εσάς για άμεση αγορά μετοχών. Η περσινή κατάληξη του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με τις πολυάριθμες τιμωρίες έδρας και τα υπέρογκα πρόστιμα που δέχθηκε πέρσι και φέτος η ομάδα μας, μας έφεραν σε πολύ δυσχερή θέση αναφορικά με τον προϋπολογισμό της φετινής χρονιάς, ο οποίος παρουσιάζεται αρκετά ελλειμματικός.

Οι κλειστές κερκίδες, η αποχή από τα γήπεδα και οι μεγάλες χρηματικές τιμωρίες εξ’ αιτίας επεισοδίων, στοίχησαν πάρα πολύ στην ΑΕΛ και πλέον καλούμαστε όλοι μαζί ενωμένοι να βοηθήσουμε για να ξεπεράσουμε τον τεράστιο σκόπελο που έχουμε μπροστά μας και ακούει στο όνομα «ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΑΡΤΙΟΥ».

Η Διοίκηση έχει εξαγγείλει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα κάλεσμα προς τους απανταχού φίλους της ομάδας μας εκδίδοντας κατ’ αρχήν μεγάλα πακέτα για την αγορά μετοχών, αλλά και πολύ μικρότερα στη συνέχεια, που αφορούν και είναι προσιτά προς τον κάθε ένα απλό ΑΕΛίστα.

Επιβάλλεται εδώ και τώρα να λάβουμε με κάθε σοβαρότητα τα μηνύματα για την κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία μπορεί να περιέλθει η ΑΕΛ. Δεν είναι χρέος ενός ατόμου, αλλά χρέος όλων μας να ξεσηκώσουμε ο ένας τον άλλον και να συνεισφέρουμε έμπρακτα και όχι με λόγια ενόψει των «ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ». Η ΑΕΛ μας χρειάζεται άμεσα περίπου 300.000 ευρώ, έτσι ώστε να καλύψει φορολογικές κυρίως υποχρεώσεις, τόσο παλιές όσο και νέες οι οποίες ρυθμίστηκαν με το Υπουργείο Οικονομικών στη βάση των 60 μηνιαίων δόσεων αποπληρωμής.

Πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη απ’ όλους, ότι είναι η πρώτη φορά που ζητάμε την άμεση βοήθεια από τον κόσμο και τους φίλους της ΑΕΛ, για ζημιές η οποίες δεν προήλθαν από λάθη της διοίκησης και επομένως θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του.

Καλώ τον κάθε ένα από εμάς να αντιμετωπίσει το θέμα με κάθε υπευθυνότητα και να ανταποκριθεί άμεσα.

Με τιμή

Ανδρέας Σοφοκλέους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΕΛ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top