ΤΡΟΧΑΙΟ- ΛΕΜΕΣΟΥ: Συνελήφθη ο οδηγός ταξί που παρέσυρε τον Κλεοβούλου

ΤΡΟΧΑΙΟ- ΛΕΜΕΣΟΥ: Συνελήφθη ο οδηγός ταξί που παρέσυρε τον Κλεοβούλου

Ένα ακόμη όνομα στη μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου, μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/5) στη Λεμεσό.

Σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 8.30 χθες βράδυ στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του ο Γιαννάκης Κλεοβούλου, 60 χρόνων από τη Λεμεσό.  

Στον οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ και ναρκοτέστ με αρνητική ένδειξη ενώ στη συνέχεια συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.  

Υπενθυμίζουμε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονος στην πιο πάνω λεωφόρο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τον άτυχο Κλεοβούλου, ο οποίος διασταύρωνε το δρόμο.

Ο Κλεοβούλου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι επι καθήκοντι ιατροί πιστοποίησαν το θάνατό του.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE