ΤΡΟΧΑΙΟ- ΛΕΜΕΣΟΥ: Συνελήφθη ο οδηγός ταξί που παρέσυρε τον Κλεοβούλου

ΤΡΟΧΑΙΟ- ΛΕΜΕΣΟΥ: Συνελήφθη ο οδηγός ταξί που παρέσυρε τον Κλεοβούλου

Ένα ακόμη όνομα στη μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου, μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/5) στη Λεμεσό.

Σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 8.30 χθες βράδυ στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του ο Γιαννάκης Κλεοβούλου, 60 χρόνων από τη Λεμεσό.  

Στον οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ και ναρκοτέστ με αρνητική ένδειξη ενώ στη συνέχεια συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.  

Υπενθυμίζουμε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονος στην πιο πάνω λεωφόρο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τον άτυχο Κλεοβούλου, ο οποίος διασταύρωνε το δρόμο.

Ο Κλεοβούλου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι επι καθήκοντι ιατροί πιστοποίησαν το θάνατό του.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE