ΤΡΟΧΑΙΟ- ΛΕΜΕΣΟΥ: Έσβησε στην άσφαλτο ο 60χρονος Κλεοβούλου

ΤΡΟΧΑΙΟ- ΛΕΜΕΣΟΥ: Έσβησε στην άσφαλτο ο 60χρονος Κλεοβούλου

Ένα ακόμη όνομα στη μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου, μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/5) στη Λεμεσό.

Θύμα ο 60χρονος Γιαννάκης Κλεοβούλου, ο οποίος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε γύρω στις 20:30 της Τετάρτης από όχημα ταξί, στη προσπάθεια του να διασταυρώσει την λεωφόρο Μακαρίου, πλησίον των φώτων Σιμιλλίδη στη Λεμεσό.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, μεταφέροντας τον άτυχο Κλεοβούλου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Χρ. Ζηνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα ένταση στην Πύλα και προσπάθεια αλλαγής δεδομένων στη νεκρή ζώνη

Κυπριακό: Νέα ένταση στην Πύλα και προσπάθεια αλλαγής δεδομένων στη νεκρή ζώνη

Οι εξελίξεις στην περιοχή της Πύλας επαναφέρουν στο προσκήνιο μια από τις πιο ευαίσθητες πτυχές του Κυπριακού: τη νεκρή ζώνη και το εύθραυστο καθεστώς της, το οποίο ρυθμίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη μέσω της Ειρηνευτικής Δύναμης. Πίσω από τις αντικρουόμενες δηλώσεις και τις πολιτικές τοποθετήσεις, αναδύεται μια σταδιακή αλλά σταθερή διαδικασία μετατόπισης ισορροπιών, όπου το πεδίο και η διπλωματία κινούνται παράλληλα, αλλά όχι πάντα συντονισμένα.

BEST OF TOTHEMAONLINE