ΤΡΟΧΑΙΟ- ΛΕΜΕΣΟΥ: Έσβησε στην άσφαλτο ο 60χρονος Κλεοβούλου

ΤΡΟΧΑΙΟ- ΛΕΜΕΣΟΥ: Έσβησε στην άσφαλτο ο 60χρονος Κλεοβούλου

Ένα ακόμη όνομα στη μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου, μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/5) στη Λεμεσό.

Θύμα ο 60χρονος Γιαννάκης Κλεοβούλου, ο οποίος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε γύρω στις 20:30 της Τετάρτης από όχημα ταξί, στη προσπάθεια του να διασταυρώσει την λεωφόρο Μακαρίου, πλησίον των φώτων Σιμιλλίδη στη Λεμεσό.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, μεταφέροντας τον άτυχο Κλεοβούλου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Χρ. Ζηνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέες συσκέψεις την Τρίτη για τον αφθώδη πυρετό μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό

Νέες συσκέψεις την Τρίτη για τον αφθώδη πυρετό μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό

Νέα σύσκεψη με την επιδημιολογική ομάδα για αξιολόγηση της κατάστασης γύρω από τον αφθώδη πυρετό θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ ακολούθως θα γίνει συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις για ενημέρωση και συντονισμό των επόμενων ενεργειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE