ΤΡΟΧΑΙΟ- ΛΕΜΕΣΟΥ: Έσβησε στην άσφαλτο ο 60χρονος Κλεοβούλου

ΤΡΟΧΑΙΟ- ΛΕΜΕΣΟΥ: Έσβησε στην άσφαλτο ο 60χρονος Κλεοβούλου

Ένα ακόμη όνομα στη μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου, μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/5) στη Λεμεσό.

Θύμα ο 60χρονος Γιαννάκης Κλεοβούλου, ο οποίος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε γύρω στις 20:30 της Τετάρτης από όχημα ταξί, στη προσπάθεια του να διασταυρώσει την λεωφόρο Μακαρίου, πλησίον των φώτων Σιμιλλίδη στη Λεμεσό.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, μεταφέροντας τον άτυχο Κλεοβούλου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Χρ. Ζηνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE