ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Kypros Satellites: «Η Μαριάννα Γιωρκάτζη ενεργεί προσωπικά ως δικηγόρος της εταιρείας»

Kypros Satellites: «Η Μαριάννα Γιωρκάτζη ενεργεί προσωπικά ως δικηγόρος της εταιρείας»

Η Kypros Satellites Ltd διέψευσε σήμερα τις αναφορές τους παραιτηθέντος συνεργάτη της Διαχειρίστριας της Λαϊκής Τράπεζας, Κύπρου Γιωργάκη, ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών χθες, σε σχέση με τη θυγατέρα της Διοικήτριας της Κεντρικής Τράπεζας, Μαριάννα Γιωρκάτζη.

Σημειώνεται ότι ο Κύπρος Γιωργάκης εργοδοτείται στην εταιρεία Nacοuzi & Co Limited, η οποία παρέχει υπηρεσίες στην Kypros Satellites Ltd.

Σε επιστολή του προς την εταιρεία Nacοuzi & Co Limited, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kypros Satellites Ltd Άγγελος Πιερή εκφράζει έκπληξη για “το μέγεθος του ψεύδους και της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς” του κ. Γιωργάκη – όπως υποστηρίζει - και χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών ως “αποκύημα νοσηρής φαντασίας”.

“Η Μαριάννα Γιωρκάτζη ενεργεί προσωπικά ως δικηγόρος της Kypros Satellites Ltd για τους σκοπούς του ίδιου project για το οποίο η εταιρεία σας παρέχει υπηρεσίες. Η Μαριάννα Γιωρκάτζη δεν εκπροσωπεί την Ανδρέας Γιωρκάτζης ΔΕΠΕ και ουδέποτε ανέφερε κάτι τέτοιο οπουδήποτε” αναφέρεται στην επιστολή του κ. Πιερή.

Σύμφωνα με την επιστολή, η Μαριάννα Γιωρκάτζη από τον Ιανουάριο του 2015 στη βάση συμφωνίας παροχής υπηρεσιών μεταξύ της ως δικηγόρου και της Kypros Satellites Ltd παρέχει στην εταιρεία τις εξειδικευμένες γνώσεις της σε συνεργασία με ξένο νομικό οίκο.

Ο κ. Πιερή διαψεύδει “κατηγορηματικά” ότι η Μαριάννα Γιωρκάτζη εμφανίστηκε για λογαριασμό της Ανδρέας Γιωρκάτζης ΔΕΠΕ στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων στις 11/02/2015 με τον Υπουργό Συγκοινωνιών και αντιπροσωπεία της Kypros Satellites Ltd.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top