ΤΡΟΧΑΙΟ – ΛΕΜΕΣΟΥ: Ευχάριστα νέα για το παιδί

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΛΕΜΕΣΟΥ: Ευχάριστα νέα για το παιδί

Καλά είναι τα νέα για το παιδί που παρασύρθηκε από όχημα το βράδυ της Πέμπτης (30/5) από όχημα στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κατάσταση υγείας του παιδιού που παρασύρθηκε από όχημα σε τουρκοκυπριακή συνοικία στην Λεμεσό, δεν είναι σοβαρή.

Το παιδί που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο της Λεμεσού, διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς, τραυματίστηκε πολύ ελαφρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE