ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Από υποψήφιος, τώρα σύμβουλος του προέδρου του κόμματος – VIDEO

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Από υποψήφιος, τώρα σύμβουλος του προέδρου του κόμματος – VIDEO

Τον διορισμό του Χρήστου Ιακώβου ως σύμβουλος του Προέδρου της ΕΔΕΚ, ανακοίνωσε ο Μαρίνος Σιζόπουλος.

Μιλώντας στα πλαίσια συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, είπε πως «ο Χρήστος Ιακώβου, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ, από αύριο, από την 1/6/2019 αναλαμβάνει ειδικά καθήκοντα στο κόμμα ως σύμβουλος του Προέδρου της ΕΔΕΚ στο Κυπριακό και για τα διεθνή θέματα».

Χρήστος Ιακώβου, ο οποίος είναι γνωστός για την ειδίκευσή του στη Γεωπολιτική και στην ανάλυση συγκρούσεων στην Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο και φιλοξενήθηκε πάρα πολλές φορές σε τηλεοπτικά πάνελ σταθμών για να προβεί στις αναλύσεις και προβλέψεις του.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=W2hsYK9v0po

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE