ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Από υποψήφιος, τώρα σύμβουλος του προέδρου του κόμματος – VIDEO

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Από υποψήφιος, τώρα σύμβουλος του προέδρου του κόμματος – VIDEO

Τον διορισμό του Χρήστου Ιακώβου ως σύμβουλος του Προέδρου της ΕΔΕΚ, ανακοίνωσε ο Μαρίνος Σιζόπουλος.

Μιλώντας στα πλαίσια συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, είπε πως «ο Χρήστος Ιακώβου, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ, από αύριο, από την 1/6/2019 αναλαμβάνει ειδικά καθήκοντα στο κόμμα ως σύμβουλος του Προέδρου της ΕΔΕΚ στο Κυπριακό και για τα διεθνή θέματα».

Χρήστος Ιακώβου, ο οποίος είναι γνωστός για την ειδίκευσή του στη Γεωπολιτική και στην ανάλυση συγκρούσεων στην Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο και φιλοξενήθηκε πάρα πολλές φορές σε τηλεοπτικά πάνελ σταθμών για να προβεί στις αναλύσεις και προβλέψεις του.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=W2hsYK9v0po

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Ο ΔΗΣΥ σε διαρκή κινητοποίηση

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Ο ΔΗΣΥ σε διαρκή κινητοποίηση

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό, μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς συνάντησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, στο αεροδρόμιο Λευκωσίας. Όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στη δημοσιογραφική διάσκεψη του κ. Γκουτέρες, ο οποίος αναμένεται να αναφερθεί στα αποτελέσματα των επαφών του και στα επόμενα βήματα της προσπάθειας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE