ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στις Κεντρικές 34χρονος για κατοχή και διανομή παιδικής πορνογραφίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στις Κεντρικές 34χρονος για κατοχή και διανομή παιδικής πορνογραφίας

Το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε την Παρασκευή 31/05 στη Λεμεσό, καταδίκασε 34χρονο από τη Λεμεσό, σε ποινή φυλάκισης 4 ετών, αφού τον βρήκε ένοχο σε σχέση με υπόθεση που αφορούσε  κατοχή, διάθεση και διανομή παιδικής πορνογραφίας.

Υπενθυμίζουμε πως μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, διενήργησαν έρευνα στην οικία 31χρονου στη Λεμεσό τη Δευτέρα 19/11, μετά από σχετική πληροφορία για παράνομη κατοχή και διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα, δέκα usb, οκτώ σκληροί δίσκοι και άλλα αντικείμενα.

Από προκαταρτικό έλεγχο που έγινε σε ένα από τους σκληρούς δίσκους, εντοπίστηκαν πέραν των χιλίων αρχείων παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Εντοπίστηκε επίσης ένα αεροβόλο πιστόλι, για το οποίο ο 31χρονος δεν είχε άδεια κατοχής.

Αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε συνεργασία με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λεμεσού διερευνούν την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top